Succesvol plannen met Yoobi

Overzicht met projectplanning

Zet je projecten direct om naar een planning. Beheer taken, budgetten, uren en de beschikbaarheid van medewerkers. Stuur op succesvolle projectresultaten en laat teams beter samenwerken. Voeg projecten toe aan de planning en koppel medewerkers aan activiteiten en plan dan de uren in. Alle medewerkers in 1 overzicht ingepland. Voor meer inzicht in de capaciteit en projectbeheer.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
plan medewerkers op activiteiten

Vereenvoudig je projectplanning

Heb inzicht in de actuele planning en zie alle projecten met activiteiten. Stel zelf het overzicht in en kies voor een dag, week, maand of een langere periode. Maak eenvoudig projecten aan en geef ze een naam. Daarna bepaal je het aantal projecturen en koppel activiteiten en medewerkers aan de specifieke projecten.

inzicht in projectplanning

Alle projectonderdelen inzichtelijk

Afspraken tussen jou en de klant hebben betrekking op onder meer de activiteit, het budget en de duur van het project. Met een projectplanning heb je optimaal inzicht in deze onderdelen en stuur je tijdig bij. Daardoor krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden bij nieuwe projecten en versnel je automatisch het proces van planning en uitvoering tot afronding.

functionaliteiten

Jouw planning compleet

Dienstenplanning

Ontdek de personeelsplanning software voor slim plannen. Je maakt in een handomdraai diensten aan en stroomlijnt het proces van A-Z.

Medewerkersplanning

Met de medewerkersplanning voeg je medewerkers, projecten en projecturen in voor de activiteiten alle ingeplande uren zijn zichtbaar voor jou en de medewerker.

Meer efficiëntie in plannen

Met het gebruik van planningssoftware richt je processen duurzaam in en krijg je meer grip op je planning. Je werkt op een manier die bij je past en kan middelen beter plannen, controleren en monitoren.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Koppelingen

Yoobi koppelt met een breed scala aan andere software. De ideale manier om je pakket compleet te maken.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor