Klantcase

Van der Nat Financiële Diensten zorgt met Yoobi voor inzicht in facturatieproces

Bedrijf
Van der Nat Financiële Diensten
Aantal gebruikers
9
Bedrijfstak
Accountancy

Ruim 3 jaar geleden ging Van der Nat Financiële Diensten aan de slag met onze software. Zij kozen voor onze Urenregistratie- en Facturatiemodule. We spraken met Sjoerd Millenaar over hun ervaringen en de voordelen die ze ervaren door over te stappen naar Yoobi.

De zoektocht naar een betere oplossing

In 2020 besloot Van der Nat Financiële Diensten dat het tijd was voor verandering. Ze gebruikten al een ander softwareprogramma voor urenregistratie en facturatie. Ze waren hier echter niet helemaal tevreden over en gingen daarom op zoek naar een nieuw pakket.

We gingen op internet op zoek naar een andere softwareleverancier. Zo kwamen we Yoobi tegen. Na de positieve reviews online hadden we al snel een goede indruk en besloten we een demo aan te vragen’ .

Na een demo op locatie was de keuze voor Yoobi snel gemaakt. Daarnaast was ook de beschikbare koppeling met Multivers een belangrijke factor in hun beslissing.

Een soepele implementatie

Een grote zorg bij het overstappen naar een andere softwareleverancier is vaak de implementatie.  

De implementatie ging erg soepel. Met een importbestand werden alle gegevens snel in Yoobi gezet. Hierdoor konden we vlot aan de slag.”

Het feit dat de functionaliteiten van Yoobi overeenkwamen met hun oude systeem maakte de transitie nog soepeler.

Uitstekende support

Op de vraag hoe Sjoerd de support van Yoobi ervaart moet hij een antwoord schuldig blijven.  

Eigenlijk heb ik zelden contact met jullie supportafdeling. De software werkt vrijwel altijd en we lopen zelden tegen problemen aan".

Als ze toch hulp nodig hebben, dienen ze eenvoudig in hun eigen Yoobi-omgeving een supportticket in en dit wordt vervolgens snel afgehandeld.  

Inzicht in factuurstatus en snel herinneringen sturen

Het gebruik van Yoobi heeft Van der Nat Financiële Diensten vooral voordelen opgeleverd op het gebied van facturatie. Dit zit hem niet zo zeer in directe tijdswinst maar wel in het inzicht dat zij verkrijgen.  

Door de boekhoudkoppeling met Multivers hebben ze altijd inzicht in de betaalstatus van verstuurde facturen. Hierdoor wordt het ook eenvoudig om herinneringen te sturen. Dit maakt het facturatieproces efficiënter en zorgt ervoor dat er geen betalingen worden overgeslagen.

Het is erg fijn dat het op relatieniveau mogelijk is om alle facturen te bekijken. Ze staan overzichtelijk onder elkaar en je opent zo gemakkelijk de factuur als pdf".

Efficiënt factureren met Yoobi

Van der Nat Financiële Diensten maakt gebruik van Yoobi om gewerkte uren voor hun relaties vast te leggen. Ze creëren projecten voor elke relatie en onder deze projecten voegen ze activiteiten toe, zoals inboeken, salarisadministratie, jaarstukken en meer.

Elk kwartaal factureren ze op regiebasis. Als bepaalde werkzaamheden, zoals het afronden van jaarstukken, nog niet zijn voltooid, verschuiven ze het facturatiemoment eenvoudig naar de volgende periode. Dit geeft hun de flexibiliteit om op een praktische manier te factureren.

Een aanrader voor andere bedrijven

Van der Nat is zo tevreden over onze software dat ze het, wanneer van toepassing, ook aanbevelen aan hun eigen relaties. Een beter compliment is er voor ons eigenlijk niet.  

Het is een gebruiksvriendelijk en stabiel pakket. Het is erg fijn dat ik via de App direct uren registreer na een klantbezoek. Ook is het een waardevolle functionaliteit dat het mogelijk is om aantallen en kosten te registreren en direct door te belasten aan een relatie".

Meer weten over Yoobi voor jouw accountants- of administratiekantoor? 

Wij gaan graag samen op zoek naar de oplossing die het best bij jouw accountants- of administratiekantoor past. Onze specialisten staan voor je klaar. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0181-69 76 70, of per mail via sales@yoobi.nl

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor