Yoobi voor financieel managers

Regie op financiële processen

Als financieel manager ben je onmisbaar in een bedrijf. Je hebt contact met verschillende afdelingen en werkt samen met controllers voor een correcte boekhouding. Wil je deze rol goed vervullen, dan heb je inzicht nodig in de financiële gegevens. Bedrijfssoftware van Yoobi is een totaaloplossing die zorgt voor de automatisering van administratie en processen.

  • Je projectadministratie overzichtelijk, inzichtelijk en controleerbaar.
  • Totaaloplossing: van soepele urenregistratie tot facturatie.
  • Modulaire software waarbij je kiest wat jij nodig hebt. Je betaalt alleen voor de onderdelen die je gebruikt.
Ik ben blij met het feit dat wij met een partij werken die we gewoon kunnen bereiken. We krijgen snel reactie van de helpdesk en we hebben per kwartaal even contact.
Melle Tilma
Financieel directeur Kenonz
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Meer inzicht in je uren en cijfers

Ben je eindverantwoordelijk voor de boekhouding, dan wil je alleen werken met juiste gegevens: de omzet van de afgelopen jaren, alle uren van projecten uit het urenregistratie systeem, een overzicht van verlof en onkosten en meer. In Yoobi heb je snel toegang tot deze gegevens en een duidelijk overzicht, zonder eindeloos door te klikken. Krijg grip op je financiën.

Projecturen

Werken op projectbasis betekent dat je vaak factureert op basis van gewerkte uren. Alle gewerkte uren wil je factureren en daarom is een goed urenregistratiesysteem nodig. Via de desktop of de app voeren medewerkers eenvoudig en snel hun uren in. Met overzichten krijg je inzicht in de gewerkte uren per project die weer nodig zijn voor het facturatieproces.

Selfbilling

Selfbilling is ook een handige uitbreiding. Wat is selfbilling? Hiermee krijg je controle over de facturen die je ontvangt van ingehuurde krachten. De facturen worden vooraf gecontroleerd, het betaalproces versnelt en je werkt op uniforme wijze die voor iedereen begrijpelijk is.

functionaliteiten

Nog meer Yoobi

Yoobi is modulaire software. Je kiest precies wat er bij jouw rol als financieel manager past. Begin met alleen urenregistratie en projectmanagement en breidt later uit met facturatie, verlof of 1 van onze andere modules. Yoobi groeit met je mee, in modules én gebruikers. Zo heb je altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Workflow

De workflowmodule is ideaal voor organisaties met veel terugkerende taken. Met het instellen van workflows zorg je voor een geautomatiseerd proces van taken en projecten.

Documenten snel gemaakt

Met CRM Documenten maak je in een handomdraai documenten voor jouw dienstverlening. De mogelijkheden zijn oneindig.

Efficiënt taakbeheer

Yoobi CRM heeft uitgebreid taakbeheer met automatische taken. Ook koppelt Yoobi CRM met Outlook voor optimaal agendabeheer.

Slimme koppelingen

Koppel CRM met e-mailmarketing software en til klantrelaties naar een nog hoger gevoel. Ook koppelt Yoobi met boekhoud- en salarissoftware.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor