yoobi voor zakelijke dienstverleners

Controle over je projecten– en urenadministratie

Met Yoobi werk je efficiënter, krijg je meer inzicht in resultaten en verhoog je het aantal declarabele uren door de integratie van CRM, urenregistratie, projectmanagement, planning, facturatie en meer.

  • Je projectadministratie overzichtelijk, inzichtelijk en controleerbaar.
  • Eenvoudig uren registreren, goedkeuren en factureren
  • Modulaire software waarbij je kiest wat jij nodig hebt. Je betaalt alleen voor de onderdelen die je gebruikt.
Met Yoobi zijn we volledig in controle over het gehele bedrijf en hebben we direct inzicht in belangrijke zaken.
Leon Ruigrok
Directeur GROSC
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Geïntegreerde software

In de zakelijke dienstverlening is geïntegreerde urenregistratie, facturatie en CRM software onmisbaar. Je wilt alle bedrijfsprocessen inzichtelijk en zo goed mogelijk sturen op resultaten. Automatisering zorgt voor real-time informatie over je uren specificatie en uren verantwoording, debiteurenbeheer en andere administratieve processen.

Projectmanagement

In de praktijk werken veel zakelijke dienstverleners projectmatig. Het stroomlijnen van bedrijfsprocessen is wenselijk voor meer overzicht en inzicht in je resultaten voor bijsturing en beslissingen. De koppelingen met je boekhouding en andere systemen maakt alles nog eenvoudiger. Software van Yoobi is afgestemd op de zakelijke dienstverlening: van een factuur aanmaken en je uren verantwoording tot debiteurenbeheer en reversed billing.

Online uren verantwoording

Uren registreren, goedkeuren en doorbelasten gebeurt snel en eenvoudig via de desktop of app. Zakelijke dienstverleners profiteren van het geautomatiseerde proces van urenregistratie tot facturatie binnen Yoobi. Je ziet op elk moment wat de status is van de gewerkte uren. Uren specificatie en uren verantwoording voor je bedrijf ging nog nooit zo eenvoudig. Zet alles meteen door voor een snelle facturatie aan opdrachtgevers.

functionaliteiten

Nog meer Yoobi voor zakelijke dienstverleners

Yoobi is modulaire software. Je kiest precies wat er bij jouw bedrijf past. Begin met alleen urenregistratie en projectmanagement en breidt later uit met facturatie, self-billing of 1 van onze andere modules. Yoobi groeit met je mee, in modules én gebruikers. Zo heb je altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Optimaliseer facturatie

Factureer snel en eenvoudig op jouw manier. Of het nu uren zijn of een fixed price die je afspreekt met de klant. Goedgekeurde uren belast je snel en foutloos door.

CRM voor Perfect relatiebeheer

Het onderhouden en verbeteren van relaties eenvoudig gemaakt. Deel leads, suspects en prospects in zoals je wilt en creëer een inzichtelijke verkoopfunnel.

Verlof snel geregeld

Bereken het verlof van medewerkers en zorg voor automatische toekenning. Medewerkers kunnen zelf verschillende verloftypes aanvragen via de Yoobi app.

Selfbilling voor soepele processen

Met de Selfbilling module factureer je in een handomdraai voor ingehuurde krachten. Minder werk, meer resultaat. Koppel daarnaast met je boekhoudsoftware en Mollie.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor