Klantcase

Klantcase SynTek

Bedrijf
SynTek
Aantal gebruikers
8
Bedrijfstak
Consultancy

Maak kennis met SynTek. In deze klantcase lees je wat de voordelen van Yoobi voor dit teken- en adviesbureau zijn.

SynTek is een teken- en adviesbureau op het gebied van gevelbouw.  Opgericht in 2012 en gespecialiseerd in geveloplossingen. Vanuit Emmeloord brengen Rinse Hoekstra en Danny Jansen technisch advies uit voor gevelbouw oplossingen. Daarnaast zetten zij 2d en 3d modellen op voor bouwkundige gevelbouwprojecten. Samen hebben zij meer dan 20 jaar gevel technische kennis in huis, en met die ervaring weten zij de wensen van hun klanten te visualiseren naar een overzichtelijk model of 2D tekenwerk.

Ik wilde een goede en makkelijke manier om alle uren die wij aan projecten besteden vast te leggen. Wij verdelen onze uren dagelijks over meerdere projecten, dus het is voor ons essentieel om inzicht te hebben in alle geregistreerde uren. Het eenvoudig kunnen bijhouden van de gemaakte uren per project is voor ons het meest waardevol. Erg handig om uren te klokken via de app op de telefoon en ik kan met de app direct nagaan hoeveel uur we nog kunnen besteden aan een project.

Professioneel

De urenstaten die we voor onze klanten opmaken zijn netjes. Het werkt allemaal overzichtelijk en komt professioneel over. En omdat het Cloud software is, hoeven wij geen aandacht te besteden aan updates of het maken een back-up.

Gemakkelijk

Het verwerken van de verlofuren is ook een groot gemak binnen het pakket. Vooral het overzicht is voor SynTek van grote waarde. Je kunt op diverse niveaus filteren en de bewuste gegevens exporteren of afdrukken.

Planning

Wij hebben er voor gekozen om onze urenregistratie uit te breiden met de planningsmodule. Dit maakt het voor ons mogelijk om budgetten in te stellen (per project of per activieit) en Yoobi toont een melding zodra het budget overschreden dreigt te worden, of als er knelpunten zijn in de planning (bijvoorbeeld qua verlof). Daarnaast heeft Yoobi voor ons een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Op dit moment is Yoobi een passende oplossing voor SynTek en gemakkelijk uit te breiden voor de toekomst”.

Meer weten?

Voor meer informatie over SynTek verwijzen wij je graag door naar de website. Wil je zelf kennis maken met Yoobi? Vraag dan nu aan vrijblijvende demo aan.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor