Projectadministratie software van Yoobi

Eenvoudige projectadministratie

Automatiseer alles rondom je projecten, bespaar tijd en blijf binnen budget. Projectmanagement met Yoobi zorgt voor overzicht en controle op je projecten. Projecturen registreer je snel en eenvoudig, zo weet je altijd wat er speelt. Alle informatie staat veilig online en is toegankelijk via de desktop of app.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Met de handige inzichtblokken in jouw persoonlijke Yoobi dashboard heb je direct inzicht in belangrijke KPI's.
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Krijg direct inzicht in hoeveel projecturen je al hebt verbruikt met Projectmanagement software van Yoobi.

Grip op projecten

In je projectadministratie houd je alles bij: taken, uren, budget, planning en facturen. Je hebt alle informatie bij de hand en overzichtelijk op 1 plek. Je maakt projecten beheersbaar en behaalt doelen binnen de geplande tijd en het budget. Zo breng je projecten tot een succesvol einde en haal je het maximale uit je projectadministratie.

Doelgericht projectmanagement

Elk project staat gelijk aan een tijdelijke activiteit met een reeks taken die leiden tot een doel. De uitvoering wordt bepaald door de tijd, mensen en middelen. Krijg grip op je projecten en optimaliseer met de inzichten uit het systeem.

Aandacht voor projecten

Laat projectmanagement voor je werken en automatiseer je processen. Alle informatie over je projectadministratie, inclusief projecturen registratie, budget, planning en meer staat bij elkaar op 1 plek. Geef aandacht aan je projecten en zorg voor overzicht voor je medewerkers.

functionaliteiten

Geautomatiseerde projectadministratie

Inzicht in je projectadministratie is belangrijk en creëert grip op je projecten. Projectmanagement met Yoobi zorgt voor een overzicht van alle details. Projecturen registratie, budget en meer zie je in 1 oogopslag terug. Projectmanagement voor elk type project is mogelijk en dat maakt geautomatiseerde projectadministratie aantrekkelijk voor gebruikers. Andere voordelen van projectmanagement voor bedrijven met Yoobi zijn:

Uren verantwoorden voor projecten

Projecturenregistratie maakt inzichtelijk hoeveel tijd je besteedt aan activiteiten. Uren verantwoorden leidt daardoor tot betere inschattingen voor toekomstige projecten.

Projectrollen en deelprojecten voor meer inzicht

Koppel een projectmanager aan je project en laat deze uren accorderen en factureren. Zo zorg je voor overzicht en duidelijkheid in jouw projectteam.

Budgettering en planning

Budget en financiën zijn de belangrijkste onderdelen van projectmanagement. Budgettering op projecten, activiteiten of medewerkers regel je met Yoobi.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieproccessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start.

Hoe werkt de projectmanagementsoftware van Yoobi?

De software van Yoobi is intuïtief. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je bij de inrichting van de software. Vervolgens ga je eenvoudig zelf aan de slag. Gebruik sjabloonprojecten of dupliceer projecten om snel een nieuw project te starten, zo is de basis altijd goed ingericht. Het is mogelijk om te kiezen tussen een budget voor een totaal aantal uur of voor een financieel budget. Projecturen registratie gebeurt op projectactiviteit niveau. Daarnaast zijn er standaardrapporten beschikbaar om zo te sturen op cijfers.

Wat zijn de voordelen van projectmanagementsoftware?

Wanneer je met projectmanagementsoftware werkt pluk je hier de vruchten van. Projecturen registratie wordt zo op een uniforme manier geregeld. Zo heb je te alle tijden inzichtelijk hoeveel uur er aan bepaalde projectactiviteiten worden besteed. Ook heb je alle informatie van al je projecten in 1 overzichtelijk systeem. Je draait eenvoudig rapporten uit over declarabiliteit en rendabiliteit van projecten.  

Doordat de projecturen registratie goed is geregeld is het ook de ideale basis om soepel te factureren. In een aantal korte stappen heb je in een handomdraai al je factureren gemaakt én verzonden. Stuur een uitdraai van de gewerkte uren mee. Uren verantwoorden was nog nooit zo makkelijk.  

Wat is software voor projectmanagement?

Met software voor projectmanagement zorg jij ervoor dat jouw volledige projectadministratie op orde is. Je krijgt inzicht in projecturen en kosten en stuurt tijdig bij indien nodig. Zo lever je projecten tijdig en binnen budget op. De data die je verzamelt gebruik je vervolgens ook om bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te gaan werken. Met de verkregen inzicht maak je betere offertes en planningen in de toekomst.

Ontdek alle functionaliteiten van Yoobi Projectmanagementsoftware door ons e-book te downloaden.
e-book

Meer informatie over projectmanagement met
ons e-book

Ontdek alles wat je moet weten over geautomatiseerd en inzichtelijk projectmanagement met ons informatieve e-book. Leer hoe je Yoobi's krachtige projectmanagementoplossingen optimaal benut.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor