Yoobi voor architecten

Schaalbare software voor architecten

Yoobi is een totaaloplossing voor projectmanagement, urenregistratie, facturatie en meer. Urenregistratie is een belangrijk onderdeel van jouw dienstverlening, net zoals de andere bedrijfsprocessen die je graag geïntegreerd ziet. Van CRM en planning tot facturatie en koppelingen met je boekhouding. Wij ondersteunen architectenbureaus vanaf de basis van hun bedrijfsvoering.

  • Optimaliseer processen van A tot Z en zorg direct voor inzicht
  • Intuïtieve software zonder ingewikkelde implementatie
  • Modulaire software waarbij je kiest wat jij nodig hebt. Je betaalt alleen voor de onderdelen die je gebruikt.
Het gebruik van Yoobi is bij ons echt opgezet vanuit projecten. Met de data beschikbaar uit Yoobi zorgen we voor steeds meer inzichten. Zo wordt duidelijk welke uren directe projecturen zijn en welke niet. Dit is een belangrijke KPI voor ons.
Albrecht Wijbenga
Eigenaar Wijbenga | Tromp Architecten
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Realtime inzicht in projecten

Voor architectenbureaus is optimaal projectmanagement en inzicht in urenregistratie enorm waardevol. Yoobi biedt alles wat je nodig hebt om je projectmanagement naar een hoger niveau te tillen. Krijg controle over jouw projecten en zie in 1 oogopslag hoe je ervoor staat. Verbeter resultaten door realtime inzicht in alle onderdelen van projecten: planning, uren en budget. Onze software ondersteunt jouw relatie- en projectbeheer, zodat projecten optimaal verlopen voor jouw klanten.

Grip op projecten

Maak projectadministratie eenvoudig en automatiseer je processen. Alle informatie over je projectadministratie, inclusief urenregistratie, budget, planning en meer komen samen in 1 oplossing. Zorg voor overzicht voor je medewerkers en optimaliseer met inzichten uit ons systeem. Elk project staat gelijk aan een tijdelijke activiteit met een reeks taken die leiden tot een doel. Bespaar tijd en blijf binnen het budget met realtime informatie. Alle informatie staat veilig online en is toegankelijk via de desktop of app. Handig voor jou en je medewerkers.

Overzicht en inzicht

Urenregistratie software en debiteurenbeheer software werken tot op zekere hoogte voor architectenbureaus. Yoobi gaat verder en biedt een complete oplossing waarin alle bedrijfsprocessen met elkaar zijn verbonden. Een flexibele oplossing die aansluit op de behoeften van jouw architectenbureau. Alles van eenvoudige tot complexe projectstructuren worden overzichtelijk gemaakt door inzicht in uren, planning, facturatie en taakbeheer.

functionaliteiten

Nog meer Yoobi voor architecten

Yoobi is modulaire software. Je kiest precies wat er bij jouw architectenbureau past. Begin met alleen urenregistratie en projectmanagement en breidt later uit met facturatie, verlof of 1 van onze andere modules. Yoobi groeit met je mee, in modules én gebruikers. Zo heb je altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Optimaliseer facturatie

Factureer snel en eenvoudig op jouw manier. Of het nu uren zijn of een fixed price die je afspreekt met de klant. Ook deelprojecten belast je snel en foutloos door.

Verlof snel geregeld

Bereken het verlof van medewerkers en zorg voor automatische toekenning. Medewerkers kunnen zelf verschillende verloftypes aanvragen via de Yoobi app.

Onkosten indienen in een handomdraai

Onkosten indienen via wijst zichzelf: vul de gemaakte onkosten in, upload de bon en voeg eventueel een opmerking toe. Eenvoudig voor jou en jouw medewerkers.

Slimme (boekhoud)koppelingen

Koppel met je boekhoudpakket of marketingsoftware. Met behulp van de Yoobi API en Zapier zijn de mogelijkheden oneindig.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor