Yoobi voor consultancy en detachering

Inzicht in projecten, uren en meer

Automatisering van bedrijfsprocessen helpt detacherings- en consultancybureaus met meer overzicht. Informatie is altijd up-to-date en makkelijk deelbaar over afdelingen. Inzicht in budgetten, urenregistratie, planning en meer. Alles wat jouw bedrijf verder helpt, zodat jij je focust op klanten en winst maken. Met onze software geven we antwoord op de behoeften en vragen vanuit de branche.

  • Alles geautomatiseerd: van uren accorderen tot facturatie en selfbilling
  • Schaalbare software die aansluit op de behoeften uit de branche
  • Modulaire software waarbij je kiest wat jij nodig hebt. Je betaalt alleen voor de onderdelen die je gebruikt.
Voor urenregistratie en extern accorderen hebben we echt een hele makkelijke livegang gehad. Er waren heel weinig problemen en het was allemaal superduidelijk.
Levi Reuhman
Directeur Doen'r
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Stroomlijn processen van A tot Z

Als detacheerder of consultant heb je een bedrijfsvoering die vol zit met processen. Yoobi zorgt voor de automatisering van administratie en processen, zodat jij overzicht hebt en blijft focussen op je projecten. Van uren accorderen tot de facturatie, alles komt bij elkaar. Dankzij heldere overzichten heb je direct inzicht in facturabiliteit, uren en planning.

Effectief debiteurenbeheer

Geautomatiseerd en effectief debiteurenbeheer gebeurt met Yoobi. Je hebt geen omkijken meer naar debiteurenbeheer, facturen worden sneller betaald en onbetaalde facturen zijn inzichtelijk gemaakt. Jouw hele debiteurenproces van factuur tot betalingsherinnering is geautomatiseerd in 1 systeem. Detachering- en consultancybureaus krijgen meer grip op debiteuren met de software van Yoobi.

Selfbilling factuur voor externen

Met een selfbilling factuur versnel je het betaalproces. Als detacheerder of consultant werk je vaak met flexkrachten, zzp’ers en freelancers. Door de selfbilling module wordt het facturatieproces omgedraaid en vindt de controle van de factuur vooraf plaats. De kans op fouten is kleiner en alle gemaakte afspraken zijn verwerkt in de factuur. Je leverancier controleert en keurt goed; voor de financiële afdeling een forse tijdsbesparing.

functionaliteiten

Meer Yoobi voor consultants en detacheerders

Yoobi is modulaire software. Je kiest precies wat er bij jouw detacherings- of consultancybureau past. Begin met alleen urenregistratie en projectmanagement en breidt later uit met facturatie, selfbilling, verlof of 1 van onze andere modules. Yoobi groeit met je mee, in modules én gebruikers. Zo heb je altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Facturatie

Factureer snel en eenvoudig op jouw manier. Of het nu uren zijn of een fixed price die je afspreekt met de klant. Altijd inzicht in facturabiliteit en declarabiliteit.

Selfbilling

Met de Selfbilling module factureer je in een handomdraai voor ingehuurde krachten. Minder werk, meer resultaat. Koppel daarnaast met je boekhoudsoftware en Mollie.

Verlof

Bereken het verlof van medewerkers en zorg voor automatische toekenning. Medewerkers kunnen zelf verschillende verloftypes aanvragen via de Yoobi app.

Slimme koppelingen

Yoobi koppelt met boekhoudsoftware, recruitmentsoftware en salarissoftware. Alles wat je nodig hebt om van A tot Z te optimaliseren.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor