Klantcase

Klantcase Planetree

Bedrijf
Planetree
Aantal gebruikers
3
Bedrijfstak
Zakelijke dienstverlening

Planetree Nederland werkt al ruim 6 jaar met Yoobi. Van Excel naar alles in 1 systeem zorgt voor meer structuur en een flinke tijdsbesparing.

Planetree werkt sinds 2017 met onze software. Al vanaf de start maken ze gebruik van een flink aantal modules. Ze registreren uren en verlof maar maken ook gebruik van de Facturatie-, CRM en Planningsmodue. Voor deze klantcase spraken we met Marita, de drijvende kracht achter Planetree Nederland.

Non-profit voor mensgerichte zorg


Planetree Nederland is een non-profit organisatie die zorgorganisaties in Nederland stimuleert en ondersteunt om zoveel mogelijk en zo goed mogelijke mensgerichte zorg te verlenen.

De Nederlandse organisatie, die sinds 2006 bestaat, bestaat uit een team van trainers, adviseurs en flexibel inzetbare mensen, zorgorganisaties en bedrijven. Planetree ondersteunt organisaties om de kwaliteit van de mensgerichte zorg te laten verbeteren en/of goed te borgen. Daarnaast helpt het team zorgorganisaties met presentaties, workshops en trainingen om de cultuur in de organisaties te optimaliseren voor mensgerichte zorg.

Excel als basis

Voordat Planetree de keuze maakte voor de software van Yoobi werden de uren geregistreerd in Excel. Met de data uit Excel werden de maandcijfers opgesteld en processen in de organisatie aangestuurd. 

Dit ging prima, maar was erg arbeidsintensief. We werkten met meerdere collega’s aan verschillende spreadsheets en ik had behoefte aan een compleet beeld.


Vanuit dit oogpunt ging Marita op zoek naar een oplossing waar tijdswinst in zat. Ze kwam al snel uit bij Yoobi. 

Yoobi is ons aangeraden door een relatie die werkzaam is bij een adviesbureau. Hij werkte al met Yoobi en was tevreden. Dit heeft ertoe geleid dat wij een demo-account hebben aangevraagd om te ervaren of Yoobi ook bij onze organisatie paste.

Yoobi App

Het demo-account werd gebruikt om Yoobi grondig te testen. Al snel werd geconcludeerd dat Yoobi aan de wensen van Planetree voldeed. Doorslaggevend hierin was vooral de handige Yoobi App. In de App registreer je snel en eenvoudig uren of vraag je binnen een minuut verlof aan. Daarnaast heb je met de App altijd je CRM in je binnenzak. 

Declarabiliteit wordt gewaarborgd

Doordat onze software modulair is opgebouwd was het voor Planetree eenvoudig om de modules te kiezen die ze nodig hebben. Planetree koos voor onze Urenregistratie-, Verlof-, Facturatie, CRM-, en Planningsmodule. Door een aantal maatwerk werkzaamheden sluit Yoobi naadloos aan op de processen van Planetree.

"De samenstelling van de modules in combinatie met het maatwerk helpt ons verder vooruit te plannen. Zo stellen we medewerkers in staat alle activiteiten binnen projecten goed te organiseren en hun declarabiliteit te borgen, in drukke en rustige periodes"

Afscheid van losse bestanden zorgt voor meerwaarde

De meerwaarde voor Planetree is dat alle data op 1 plek staat opgeslagen. Er zijn geen losse bestanden meer en medewerkers werken samen in 1 systeem.

"Het gebruik van Yoobi heeft ons inzicht gegeven en helpt mij de maandcijfers sneller op te maken".

Yoobi in 1 zin

Op de vraag of Marita Yoobi in 1 zin wil omschrijven kwam een duidelijk antwoord:

Wij gebruiken Yoobi voor onze urenadministratie, facturatie, verlofplanning, onkostendeclaraties, projectadministratie en CRM. Het systeem is altijd goed benaderbaar en werkt vlot. De ondersteuning bij vragen is snel en klantgericht".

Benieuwd of Yoobi bij jouw stichting past?

Yoobi wordt gebruikt door meer dan 800 bedrijven, organisaties en stichtingen. Omdat de software modulair is opgebouwd kies je voor een pakket dat bij jou kiest, ongeacht de branche of grootte van de organisatie. Benieuwd naar jouw ideale pakket? Probeer Yoobi vrijblijvend uit of neem contact op met 1 van onze specialisten. Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor