Urenregistratiesysteem van Yoobi

Urenregistratie voor maximaal overzicht

Met een correcte urenverantwoording heb je een compleet overzicht van alle gewerkte uren per project. Urenregistratie met Yoobi gebeurt eenvoudig en online via de desktop of app voor Android en iOS. Met een urenregistratiesysteem bij de hand wordt de gewerkte tijd eenvoudig bijgehouden. Belangrijk voor bedrijven en hun klanten.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Alle geregistreerde uren, kilometers en bedragen overzichtelijk samengevat in de timesheet van Yoobi. Registreer gewerkte uren direct in de timesheet.
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Wanneer je uren registreert in Yoobi voeg je eenvoudig een opmerking toe.

Gebruiksvriendelijke urenregistratie

Ga je voor urenregistratie met Yoobi, dan kies je voor een intuïtieve oplossing. Geregistreerde uren zie je direct terug in de timesheet. Je verbetert de kwaliteit van je urenverantwoording. Door de complete urenverantwoording ga je sneller van registratie naar facturatie.

Uren per project en taak

Urenverantwoording biedt jou en je klanten inzicht in gewerkte tijd aan projecten. Urenregistratie is de basis om te zorgen voor een duidelijke factuur richting de klant. Urenregistratie is essentieel voor bedrijven die werken met een uurtarief of op projectbasis.

Direct een overzichtelijke urenverantwoording

Urenregistratie zorgt voor inzicht in declarabiliteit en het bewaken van projectbudget. Je factureert snel en eenvoudig omdat alle uren gekoppeld zijn aan de bijbehorende projecten. De timesheet is de basis van ons urenregistratiesysteem. Medewerkers registreren uren via de app of desktop.

functionaliteiten

Intuïtief urenregistratiesysteem

Ons urenregistratiesysteem biedt meer inzicht in geregistreerde uren. Medewerkers registreren eenvoudig gewerkte uren op projecten. Deze zie je direct terug in de timesheet onder de verschillende activiteiten. Hierdoor heb je inzicht in projectbudgetten en gebruik je geregistreerde uren als basis voor toekomstige projecten. Andere voordelen van urenregistratie voor ondernemers en bedrijven met Yoobi zijn:

Eenvoudige online urenregistratie

Met ons urenregistratiesysteem registreer je snel en eenvoudig uren, kilometers en aantallen in de timesheet. Via desktop of App.

Complete informatie op 1 plek

Het toevoegen van opmerkingen, onkosten en andere informatie zoals kilometers en thuiswerkdagen zorgt voor een volledig overzicht. Altijd alles op 1 plek.

Urenregistratie en accorderen

Als beheerder of projectmanager ontvang je met ons urenregistratiestysteem een duidelijk overzicht van uren die klaarstaan voor accorderen, met 1 druk op de knop.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieproccessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start.

Waarom moet ik voor Yoobi als urenregistratiesysteem kiezen?

Yoobi is modulaire software. Dit betekent dat je kiest voor de modules die je nodig hebt en daardoor nooit betaalt voor iets wat je toch niet gebruikt. Yoobi groeit met jouw bedrijf mee, in aantal gebruikers en het aantal modules. Zo is het mogelijk om te beginnen met alleen urenregistratie en later uit te breiden met, bijvoorbeeld, facturatie of CRM. Bij Yoobi ontwikkelen we de software al meer dan 20 jaar zelf. Hierbij luisteren we naar de wensen van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat onze gebruikers altijd een systeem hebben wat bij hun bedrijf past. Klanten waarderen onze software en support gemiddeld met een 9.0, daar zijn we trots op!

Voor welke branches maakt Yoobi een urenregistratiesysteem?

Meer dan 800 bedrijven maken gebruik van onze software. Van eenpitters tot multinationals met meer dan 500 gebruikers. Yoobi is uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven. Veel van onze klanten zijn detacheerders, consultancybureaus of adviesbureaus. Maar ook architecten, administratie- en accountancykantoren en andere zakelijke dienstverleners kiezen voor ons urenregistratiesysteem.

Hoe werkt urenregistratie met Yoobi?

In Yoobi registreer je uren via desktop of App. Je registreert uren op projecten en activiteiten. Dit wijst zichzelf en is erg intuïtief. Er zijn geen ingewikkelde implementatieprocessen en we helpen je uiteraard bij de inrichting van het urenregistratiesysteem en staan voor je klaar als je vragen hebt.

Wat zijn de voordelen van een urenregistratiesysteem?

Er zitten een aantal voordelen aan het gebruiken van een urenregistratiesysteem. Zo wordt het inzichtelijk hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Deze data gebruik je om, bijvoorbeeld, in de toekomst betere offertes te maken. Een ander voordeel is dat je minder last hebt van weggelekte omzet. Met een urenregistratiesysteem worden alle uren juist geregistreerd en vervolgens gefactureerd. Zo blijf je altijd binnen budget. Een urenstaat stuur je vervolgens eenvoudig mee met je factuur, dit zorgt voor transparantie naar opdrachtgevers toe.

Wat is urenregistratie?

Urenregistratie is het registreren van gewerkte uren. Met Yoobi registreer je uren online via de desktop of via de handige Yoobi App. Als bedrijf kies je voor een urenregistratiesysteem om zo meer inzicht te krijgen in projecturen, productiviteit en declarabliteit. Als zzp'er registreer je uren om aan te tonen dat je aan het urencriterium voldoet. Ook is urenregistratie perfect voor de WBSO administratie.

In ons e-book over urenregistratie ontdek je alle voordelen en functionaliteiten van de urenregistratie software van Yoobi.
e-book

Meer informatie over urenregistratie in ons e-book

Ontdek alles wat je moet weten over urenregistratie met ons informatieve e-book. Ontdek hoe Yoobi's urenregistratie jouw bedrijf ondersteunt bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en declarabiliteit.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor