beveiliging

Altijd veilig werken

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de data van jouw bedrijf veilig is wanneer je Yoobi gebruikt. Daarom werken wij er hard aan om dit continu te waarborgen. Zo voldoen we aan de Europese regelgeving. Zijn we ISO 27001 gecertificeerd en zijn er verschillende eisen omtrent het gebruik van onze software.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
veilig inloggen

Hosting goed geregeld

Onze partner True beheert en optimaliseert de infrastructuur van het Yoobi platform. True is een toonaangevende, Nederlandse managed hosting provider met een passie voor veilige en digitale oplossingen. Zij weten precies hoe ze de hostingomgeving optimaal laten presteren op basis van de eigenschappen van het platform. Hierbij maken ze gebruik van de nieuwste generatie servers.

inloggen

ISO 27001 certificaat

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Yoobi heeft als voornaamste doel het bieden van een veilig en beschikbaar platform en ondersteunt bij het gebruik hiervan. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en hebben een Security Officer en Privacy Officer in huis die toezien op het beleid rondom informatiebeveiliging en privacy.

veilig inloggen

Beveiliging van digitale bedrijfsgegevens

We beschikken over een veilige IT-omgeving en om dat te toetsen laten we pentesten uitvoeren. Zo ontdekken we mogelijke kwetsbaarheden binnen de IT-infrastructuur waar we direct actie op ondernemen. We maken gebruik van de kennis van een CCV en ISO 27001 gecertificeerde leverancier en testen de software volgens de huidige standaarden.

functionaliteiten

Veilig werken in onze software

Back-up van jouw gegevens

Alleen de developers hebben toegang tot onze codebase en databases. Fysieke toegang tot datacenters is uitgesloten. Er wordt dagelijks een back-up gemaakt van jouw gegevens en deze wordt in twee aparte, Nederlandse datacenters bewaard. Op deze manier voldoen we ook aan de EU-regelgeving.

Back-up schema

Back-up van databases gebeurt dagelijks (full back-up, 30 dagen bewaard) en per uur (back-up transactie logs). De servers krijgen dagelijks een full back-up en alles wordt 30 dagen bewaard.

Historie en vastlegging gegevens

Altijd weten wat er gebeurt door te controleren op historie, inlogdata en meer. In Yoobi zie je dankzij tracking en vastlegging welke acties zijn gedaan. Via het auditrapport bij de standaard rapporten krijg je nog meer inzicht. Zo voldoe je aan alle eisen en controlevoorschriften.

Privacyverklaring en AVG

1 van de verplichtingen binnen de AVG is dat bedrijven een privacyverklaring hebben. Als softwareleverancier verwerken wij persoonsgegevens van onze klanten. Wij informeren daar graag duidelijk en transparant over.

Lees hier de privacyverklaring van Yoobi.

Wachtwoordbeheer

Veilig werken begint met goed wachtwoordbeheer. In Yoobi heb je de keuze uit een aantal mogelijkheden voor de sterkte van wachtwoorden. Dit stel je zelf in en je hebt daarom ook zelf de regie. Maak slim gebruik van de twee-factor-authenticatie voor een optimale beveiliging van jouw gegevens.

Single sign-on (SSO)

Naast de standaard inlog mogelijkheden is het mogelijk om in te loggen via je Google- of Microsoft-account. Daarmee log je 1 keer in en heb je toegang tot meerdere applicaties. Ook bieden we optie om in te loggen met Single Sign On (via SAML). Daarmee volg je het beveiligingsbeleid van je organisatie. Kortom, je kiest voor de optie die het beste bij jouw bedrijf en waarden past.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor