Klantcase

Klantcase EXPRO engineering

Bedrijf
EXPRO engineering
Aantal gebruikers
67
Bedrijfstak
Zakelijke dienstverlening

Wij zijn in mei 2016 gestart met Yoobi. Ik ben betrokken bij het hele proces wat hier aan vooraf ging en ik heb meerdere malen gezocht naar de juiste software, tot ik uit kwam bij Yoobi.

EXPRO engineering is een technisch ontwerp- en adviesbureau dat behoort tot de grootste engineeringspartner in Oost-Nederland op het gebied van industriële automatisering en elektro & instrumentatie.gevestigd in Hengelo. De 46 medewerkers van EXPRO engineering helpen dagelijks hun klanten met vraagstukken op het gebied van E&I, hardware engineering en industriële automatisering

Wij zijn in mei 2016 gestart met Yoobi. Ik ben betrokken bij het hele proces wat hier aan vooraf ging en ik heb meerdere malen gezocht naar de juiste software, tot ik uit kwam bij Yoobi.

Wouter Mertens, directeur

Closed Loop

Door meerdere modules aan elkaar te koppelen hebben we een ‘closed loop’ weten te creëren. Wij nemen op dit moment urenregistratie, verlof, extern accorderen en facturatie af. Met deze onderdelen hebben we het proces van urenregistratie tot facturatie gedigitaliseerd. Dit levert ons een stuk tijdsbesparing en accuratesse op. Ook is het ons – door de verlof module- gelukt de vakantie uren beter in te regelen.

Automatisering

Facturatie is in mijn beleving een onderdeel wat nog verder geautomatiseerd kan worden. Het aantal handelingen en stappen dat door mensen moet worden gedaan, kan verder omlaag worden gebracht. Als een opdrachtgever de urenstaat van mijn medewerker heeft goedgekeurd, wil ik niet nog een controleslag hoeven uitvoeren. Zulke ‘no brainers’ beslaan soms wel 80% van de administratieve handelingen. Ik denk dat je altijd wel wordt getriggerd door een externe factor als er iets niet goed gaat, dus dit zou voor ons een mooie uitbreiding kunnen zijn voor Yoobi.

Meer informatie over Yoobi en de mogelijkheden van de software? Vraag dan een vrijblijvende demo aan of neem contact op met 1 van onze specialisten.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor