Uren extern accorderen

Laat uren extern goedkeuren

Geregistreerde uren in Yoobi laten accorderen door een externe accordeur is mogelijk met de module Extern Accorderen. Goedkeuren of afwijzen van de uren gaat in een handomdraai en wordt gedaan door de opdrachtgever, klant of externe projectmanager. Hiermee verstuur je de factuur niet alleen sneller, ook ben je met extern accorderen verzekerd van de juiste gegevens en een snelle betaling.

Met Extern Accorderen van Yoobi laat je eenvoudig geregistreerde uren door externen goedkeuren.
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Urenregistratie met Yoobi

Bepaal zelf de instellingen

Extern accorderen is altijd gekoppeld aan een contactpersoon met een e-mailadres. Met het aanzetten van extern accorderen worden direct taken voor extern accorderen aangemaakt en verstuurd. Dit geldt voor de periodes in de timesheet die gesloten zijn. Je stelt in naar wie de urenstaat gaat, wie eventueel een tweede lezer is en of de uren wekelijks of maandelijks worden goedgekeurd. De informatie die de externe accordeur ontvangt bepaal je zelf. Zo is een extra controle bij de factuur niet meer nodig.

Extern Accorderen in Yoobi is de perfecte oplossing wanneer je mensen detacheert en snel goedkeuring van externen nodig hebt.
soepele facturatie

Extern accorderen en facturatie

In de e-mail richting de externe accordeur voeg je eenvoudig en snel bijlagen toe. Zodra de opdrachtgever akkoord is, wordt een concept factuur automatisch klaargezet voor facturatie. Of kies voor het verzamelen van de conceptfacturen en bied deze collectief aan ter accordering. Het proces van uren accorderen gebeurt sneller met de module extern accorderen van Yoobi.

functionaliteiten urenregistratie

Nog meer mogelijkheden van urenregistratie

Timesheet voor gebruikers

Als gebruiker heb je altijd inzicht in gewerkte uren en vraag je verlof aan via je timesheet.

Timesheet voor managers

Als manager beschik je over nóg meer mogelijkheden in de timesheet dan gebruikers.

Yoobi App

Met de Yoobi App gaat urenregistratie nog sneller en eenvoudiger. Beschikbaar voor Android en iOs.

Rapporten

Inzicht in gewerkte uren? Maak dan gebruik van de vele beschikbare rapporten in Yoobi.

Vrije Velden

Met Vrije velden maak je zelf extra velden voor, bijvoorbeeld, rapporten.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor