Yoobi voor jouw bedrijf

Totaaloplossing inclusief urenregistratie

Registreer uren direct, voeg ze toe aan een project en stuur je factuur. Een compleet overzicht van alle gewerkte uren per project en je weet meteen of je uren over of te kort hebt. Urenregistratie voor de zorg is hiermee volledig afgedekt, net als urenregistratie voor de bouw, urenregistratie voor de advocaat en andere dienstverlenende bedrijven. Door de complete urenverantwoording ga je sneller van registratie naar facturatie.

  • Totaaloplossing: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Perfect voor dienstverlenende bedrijven
  • Modulaire software waarbij je kiest wat jij nodig hebt. Je betaalt alleen voor de onderdelen die je gebruikt.
Het klinkt misschien gek als relatief klein bedrijf zo’n uitgebreid softwarepakket maar hierdoor komt alles samen en het geeft veel rust.
Gian Ernes
Eigenaar Ernes Schilders
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Geautomatiseerde administratie en processen

Voor dienstverlenende bedrijven is de klantrelatie en -ervaring essentieel. Software van Yoobi biedt volledige ondersteuning van je bedrijfsprocessen om tot het gewenste resultaat te komen. We hebben alles in huis voor de optimalisatie van je klantrelatie: van CRM en verkoopbeheer tot urenregistratie en facturatie. Yoobi zorgt voor de automatisering van administratie en processen voor onder andere dienstverlenende bedrijven in de zorg, bouw en advocatuur.

Totaaloplossing voor facturatie

Yoobi’s facturatieprogramma biedt meer inzicht in je facturering en je optimaliseert direct jouw factuursysteem voor meer overzicht. Of je nu op zoek bent naar facturatieprogramma voor de zorg, voor de bouw of voor de advocaat, voor alle dienstverlenende bedrijven die facturen sturen bieden wij een totaaloplossing.

CRM software voor dienstverlenende bedrijven

Met Yoobi CRM is alle informatie van een relatie snel en gemakkelijk vindbaar en deelbaar tussen afdelingen. De basismodule en uitbreidingen vormen een totaaloplossing voor dienstverlenende bedrijven. Onze CRM oplossing vul je aan met urenregistratie, facturatie en meer. Dit zorgt voor meer inzicht en betere bedrijfsbeslissingen.

functionaliteiten

Nog meer Yoobi voor dienstverlenende bedrijven

Yoobi is modulaire software. Je kiest precies wat er bij jouw bedrijf past. Begin met alleen urenregistratie en projectmanagement en breidt later uit met facturatie, CRM, verlof of 1 van onze andere modules. Yoobi groeit met je mee, in modules én gebruikers. Zo heb je altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Facturatie

Factureer snel en eenvoudig op jouw manier. Of het nu uren zijn of een fixed price die je afspreekt met de klant. Ook deelprojecten belast je snel en foutloos door.

Verlof

Bereken het verlof van medewerkers en zorg voor automatische toekenning. Medewerkers kunnen zelf verschillende verloftypes aanvragen via de Yoobi app.

Onkosten

Onkosten indienen via wijst zichzelf: vul de gemaakte onkosten in, upload de bon en voeg eventueel een opmerking toe. Eenvoudig voor jou en jouw medewerkers.

Slimme (boekhoud)koppelingen

Koppel met je boekhoudpakket of marketingsoftware. Met behulp van de Yoobi API en Zapier zijn de mogelijkheden oneindig.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor
Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor