Yoobi App

Altijd en overal inzicht

Een groot aantal van de functionaliteiten van onze software is ook beschikbaar in de Yoobi App. Hierdoor werken medewerkers waar dan ook altijd snel en eenvoudig hun uren bij. Maar ook onkosten en verlof zijn zo geregeld met de app.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Urenregistratie via de app

Eenvoudig uren of tijd registreren op projecten. Gebruik de stopwatch voor het tracken van activiteiten. Ook het registreren van aantallen, kosten en kilometers is mogelijk.

Onkosten indienen via de app

Fotografeer de bon en dien een verzoek in om de gemaakte onkosten te vergoeden. Zodra het bedrag is uitbetaald zie je dat terug in de declaratie.

Verlof aanvragen via de app

Altijd je actuele verlofsaldo inzien en een nieuwe verlofaanvraag indienen of beoordelen. De app biedt je de mogelijkheid dit op elk moment te doen.

functionaliteiten

Nog meer voordelen van de app

Met de Yoobi app registreer je niet alleen je uren. Ook heb je direct je CRM in je binnenzak. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

CRM gegevens bij de hand

De app is hét verzamelpunt van contacten,  verkopen en taakbeheer. Alle inzichtelijk en altijd bij de hand. Zo volg je tijdig taken op, ook als je onderweg bent.

Onkostenregistratie

Onkosten regelen medewerkers snel en eenvoudig via de app. Zowel het indienen als het volgen van de status van onkostenregistraties is overzichtelijk in de app.

Projecten

Bijlagen van een project, relatie, verkoop en taak zijn te downloaden en openen vanuit de app. Een goede basis voor inzicht naast het beheer van projecten via de desktop.

Verlofregistratie

Binnen 1 minuut vragen medewerkers verlof aan via de app. Ook biedt de app inzicht in verlofsaldo en verlofaanvragen.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor