Yoobi App

Altijd en overal inzicht

Een groot aantal van de functionaliteiten van onze software is ook beschikbaar in de Yoobi App. Hierdoor werken medewerkers waar dan ook altijd snel en eenvoudig hun uren bij. Maar ook onkosten en verlof zijn zo geregeld met de app

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
19+
Collega's

Urenregistratie via de app

Eenvoudig uren of tijd registreren op projecten. Gebruik de stopwatch voor het tracken van activiteiten. Ook het registreren van aantallen, kosten en kilometers is mogelijk.

Onkosten indienen via de app

Fotografeer de bon en dien een verzoek in om de gemaakte onkosten te vergoeden. Zodra het bedrag is uitbetaald zie je dat terug in de declaratie.

Verlof aanvragen via de app

Altijd je actuele verlofsaldo inzien en een nieuwe verlofaanvraag indienen of beoordelen. De app biedt je de mogelijkheid dit op elk moment te doen.

functionaliteiten

Nog meer voordelen van de app

Met de Yoobi app registreer je niet alleen je uren. Ook heb je direct je CRM in je binnenzak. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

CRM gegevens bij de hand

De app is hét verzamelpunt van contacten,  verkopen en taakbeheer. Alle inzichtelijk en altijd bij de hand. Zo volg je tijdig taken op, ook als je onderweg bent.

Onkostenregistratie

Onkosten regelen medewerkers snel en eenvoudig via de app. Zowel het indienen als het volgen van de status van onkostenregistraties is overzichtelijk in de app.

Projecten

Projecten beheren, opvolgen of afsluiten. Bijlagen van een project, relatie, verkoop en taak zijn te downloaden en openen vanuit de app.

Verlofregistratie

Binnen 1 minuut vragen medewerkers verlof aan via de app. Ook biedt de app inzicht in verlofsaldo en verlofaanvragen.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieprocessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuïtief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor