Onkosten declaratie app van yoobi

Overzichtelijke onkostenregistratie

Met een onkosten declaratie app dienen medewerkers snel en eenvoudig hun onkosten in. Open de Yoobi App op je smartphone en bekijk de status van een declaratie of dien een nieuwe onkostendeclaratie in.  Voeg eenvoudig een foto toe van de bon en koppel de onkosten aan het juist project voor een optimaal overzicht. Kies ook voor het onkosten declareren via een app en start direct.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
snel onkosten indienen

Complete onkosten declaratie app

In ‘Mijn onkosten’ vind je een compleet overzicht van jouw onkostendeclaraties inclusief de status. Met een druk op de knop dien je een nieuwe declaratie in met de juiste gegevens. De btw wordt automatisch berekend en dat is weer handig voor een correcte verwerking in de administratie. Zolang de ingediende onkostendeclaratie nog niet is goedgekeurd, is wijzigen nog mogelijk. Een onkosten declaratie app zorgt voor gemak en snelheid.

gemak voor medewerkers

Automatisch bonnetje scannen

Heb je een bijlage toegevoegd, dan scant Yoobi het bonnetje en vult waar mogelijk bepaalde velden automatisch in. Denk aan bedragen, btw en de datum. Ook wordt het verschil in valuta's 1:1 overgenomen. Controleer de velden, vul de declaratie waar nodig aan en dien in. Daarna ontvangt de manager een notificatie voor het goedkeuren van de onkostenregistratie.

functionaliteiten

Haal meer uit de Yoobi App

Online urenregistratie

Met de app uren bijhouden is zo gedaan en je koppelt ze direct aan projecten en activiteiten. Na het afronden dien je de uren in over de afgesproken periode en goedkeuren gaat al net zo snel.

Verlofregistratie in 1 minuut

Binnen 1 minuut vragen medewerkers verlof aan via de app. Ook biedt de app inzicht in verlofsaldo en verlofaanvragen.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor