Klantcase

Baltazar de Seixas kiest voor inzicht en overzicht met Yoobi en iMUIS

Bedrijf
Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation
Aantal gebruikers
1
Bedrijfstak
Advocatuur

Sinds 2007 is Luísa Baltazar de Seixas werkzaam als advocaat en in 2018 is zij haar eigen praktijk gestart. Vanuit haar vorige werkgever heeft zij kennis gemaakt met urenregistratie op basis van een MS Access applicatie. Het was voor haar helder dat dit niet de werkwijze was die ze in haar eigen praktijk wilde hanteren.

Nieuwe aanpak voor eigen onderneming

Voor haar eigen onderneming ging zij op zoek naar een oplossing voor urenregistratie. Veel softwarepakketten die specifiek zijn ontwikkeld voor de juridische branche zijn zeer uitgebreid en veel van de functionaliteiten die daarin zitten gebruikt ze niet. Haar boekhouder werkt met iMUIS en de facturen maakte ze aan met het boekhoudprogramma. Zodoende stelden de medewerkers van iMUIS Yoobi voor.Luísa was meteen overtuigd:  

Mijn ervaring met Yoobi is positief. Ik ben niet technisch onderlegd, maar met dit systeem kan ik snel en makkelijk werken. Ik gebruik Yoobi puur voor het registreren van mijn uren en het overzicht wat ik hiermee heb verkregen is erg prettig.”

Inzicht dankzij rapportages

De urenregistratie dient als basis voor facturatie. Aan het einde van een project of maand, draait Luísa een rapportage voor de urenverantwoording naar haar cliënten:  

Ik vind het praktisch dat ik projecten kan onderverdelen in activiteiten, zodat het helder is hoeveel uur ik waaraan heb besteed. Ik voeg eenvoudig opmerkingen toe aan de urenregistratie, zodat het overzicht dient als duidelijke onderbouwing van mijn factuur.”

Het inzicht en overzicht wat ze met Yoobi heeft vindt ze erg fijn. Wellicht dat ze er in de toekomst voor kiest om de koppeling met iMUIS ook af te nemen, maar voor nu werkt dit goed en beschikt ze over de juiste functionaliteiten die ze nodig heeft als ondernemer.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Yoobi, neem dan contact met ons op of plan direct een vrijblijvende demo.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor