Over Yoobi

Wij zijn Yoobi

Het adres voor software die alle bedrijfsprocessen samenvoegt en beheert. Vanaf het eerste uur ontwikkelen we door en bouwen we verder. Zo maken we een complete softwareoplossing passend bij jouw bedrijf. Elk vraagstuk komt bij ons op tafel en we gaan geen uitdaging uit de weg.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Visie en missie

Altijd vol gas voor onze klanten en gebruikers.

Onze software wordt ontwikkeld door onze eigen specialisten, mét input en feedback van onze klanten. Naast het ontwikkelen gebeurt het ontwerpen, testen en de volledige supportafhandeling binnen onze eigen 4 muren. Alles bij elkaar, net als jouw bedrijfsprocessen in Yoobi.

Flexibel

Meebewegen met de markt, vraag, technologie en altijd ons gevoel volgen. Alleen zo komen we tot de beste oplossing.

Klantgericht

Zonder klanten, geen werk. We bouwen voor en mét onze klanten en zorgen voor de best mogelijke service.

Innovatief

Vooruitkijken en innoveren doen we graag. Op onze creativiteit en ambitie zit geen stop en dat zie je terug in onze software.

Geschiedenis

Van toen naar nu

Ons bedrijf werd gestart door 3 personen met een visie en focus op eenvoudige online urenregistratie. Inmiddels bestaat het team van Yoobi uit 20 specialisten en is de oplossing doorontwikkeld naar schaalbare, stabiele software voor het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Alles goed geregeld in 1 pakket.

Partners

Trots op onze partners

Yoobi is een complete softwareoplossing voor je bedrijf. Maar het kan nóg completer met de systemen waar we mee koppelen. Geen versplinterde informatie, maar alles bij elkaar: koppel met je boekhouding, salarissoftware, ticketingsysteem en meer.

Onze blog

Lees onze nieuwste artikelen

Contact

We horen graag van je

Automatiseer je processen en houd je projectadministratie up-to-date. Alles bij elkaar op één plek, toegankelijk voor medewerkers.

Er ging iets verkeerd tijdens het versturen van het formulier. Probeer het opnieuw.