Mark van der Gevel Wenteler

Mark van der Gevel Wenteler

Software developer

"Ik ben in te huren als Sinterklaas"

Over Mark

Ruim 20 jaar geleden werkte ik al samen met een aantal collega’s. Toen ik een paar jaar geleden toe was aan een nieuwe uitdaging, was de keuze snel gemaakt en zo kwam ik bij Yoobi terecht. Yoobi is een mooi product waar continu wordt nagedacht over het gebruik en verbeteringen. Hoe kunnen dingen beter, mooier, sneller, meer up-to-date en vooral gebruikersvriendelijker, waarbij altijd wordt gekeken vanuit de gebruiker. Hierdoor kom je als Developer voor interessante uitdagingen te staan.

Als je mij als een lied zou moeten omschrijven, dan denk ik gelijk aan Sinterklaas, wie kent hem niet.. Of aan Santa Claus is coming to town. Waarom? Een leuk feitje over mij: Ik ben de échte Sinterklaas en échte Kerstman en soms zelfs IronMan en Albert Einstein! Dit doe ik geregeld naast mijn werk bij Yoobi.

Naast dat ik af en toe Sinterklaas en de Kerstman ben, maak ik ook graag mooie cruises. Overal waar een cruiseschip ons heen brengt, is het prachtig! Daarnaast ben ik graag en veel bij mijn gezin. Daar kun je nooit teveel tijd aan besteden!

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.