Zoya Struis

Zoya Struis

UX Designer

"Ik ben altijd te vroeg, ik haat te laat komen"

Over Zoya

Via LinkedIn had ik een oproep geplaatst, omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Ik hoopte via Linkedin veel mensen te kunnen bereiken en dat gebeurde. Via via kwam mijn oproep bij Mercedes terecht. Ze stuurde mij een bericht en een week later had ik mijn eerste sollicitiatiegesprek bij Yoobi op kantoor. Ik voelde mij erg welkom. Dat was dan ook een belangrijke reden om voor Yoobi te kiezen. Daarnaast zag ik veel uitdaging en verantwoordelijkheid in de functie als UX designer – en ik houd wel van een uitdaging!

Ik ben graag onder de mensen en word gelukkig van lekker eten, drinken en mijn labradoodle Frenkie maar daarnaast kan ik ook genieten van me-time. Ik houd mezelf uren bezig met creatief zijn, ik schilder graag. Als ik ergens voor ga, geef ik mezelf voor 200%.

Als klein meisje werd ik al gelukkig van creatief bezig zijn: schilderen, tekenen maar vooral nieuwe dingen creëren. Het verbaasde dan ook niemand toen ik op mijn 10e besloot: “Als ik straks groot ben ga ik naar het Grafisch Lyceum Rotterdam en word ik ontwerper”. Dit was mij droom. Ik startte als grafisch vormgever en sinds een paar jaar focus ik me als UX-designer op ontwerpen voor de online wereld.

Mijn favoriete vakantiebestemming is het prachtige Oostenrijk in de winter. Na een lange dag skiën in de besneeuwde bergen, geniet je op een terras in het zonnetje met fijn gezelschap en een heerlijk glas wijn. Wat heb je dan nog meer nodig in het leven?  

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.