Margot Jonker

Margot Jonker

Content Marketeer

"Ik laat mijn thee altijd koud worden"

Over Margot

In juni 2020 ben ik aan de slag gegaan als Content Marketeer bij Yoobi. Ik vind het erg leuk dat ik veel vrijheid krijg in wat ik doe. De basis was toen ik begon al goed op orde, maar er is altijd genoeg te optimaliseren.

Wat ook erg leuk is, is de diversiteit van de werkzaamheden. Ik heb alle marketing activiteiten in mijn takenpakket. Dus de ene keer ben ik druk met e-mailmarketing en de dag erna bedenk ik nieuwe pagina’s voor de website of interview ik klanten voor leuke verhalen. Geen dag is hetzelfde.

Vroeger wilde ik iets heel anders worden. Toen wilde ik graag een functie bij een bank, zodat ik elke dag in een mantelpakje en met hoge hakken naar mijn werk kon gaan. Toen ik groter werd bleken die hakken helemaal niet bij mij te passen. Ik heb namelijk altijd sneakers aan!

Mijn favoriete vakantiebestemming is Ierland! Na een heleboel trips en een jaar studeren in Cork, heb ik echt mijn hart verloren aan het mooie landschap en de warme mensen. Inmiddels hebben we een camperbusje gekocht dus er gaan nog veel meer roadtrips aankomen met het gezin.

Hoe mijn collega’s mij zouden omschrijven?! Open, gezellig, ietwat chaotisch en dol op eten. Voor eten kun je mij ’s nachts écht wakker maken. Voor alles, maar het liefst een frikandel speciaal.

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.