inzicht met Yoobi

Meten is weten

Er wordt niet voor niks gezegd 'meten is weten'. Naast de standaardrapporten biedt Yoobi de Inzichtmodule aan. Hiermee verkrijg je veel inzicht in de cijfers die je in Yoobi bewaart. Maar ook je eigen dashboards in (Power) BI behoort tot de mogelijkheden.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Alle geregistreerde uren, kilometers en bedragen overzichtelijk samengevat in de timesheet van Yoobi. Registreer gewerkte uren direct in de timesheet.
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Wanneer je uren registreert in Yoobi voeg je eenvoudig een opmerking toe.

Standaardrapporten

Voor al onze modules zijn er een aantal standaardrapporten beschikbaar. Zo krijg je eenvoudig inzicht in gewerkte uren, verzuim, projectbudgetten en meer. Deze rapporten download je en zijn makkelijk (automatisch) te delen.

Inzichtmodule

Met onze inzichtmodule ga je nét een stapje verder en maak je jouw eigen inzichtrapporten op basis van de data die beschikbaar is binnen jouw Yoobi omgeving. Krijg inzicht in de omzet van de afgelopen jaren, uren per medewerker en de omzet per klant.

Business Intelligence

Wat als je nóg meer inzicht wilt ook uit andere systemen? Speciaal voor gebruikers die echt datagedreven zijn werken wij samen met KPI Solutions op het gebied van Business Intelligence. Zo verzamel je in jouw persoonlijke dashboard data uit meerdere systemen.

meten is weten

Inzicht van A tot Z

Of je nu voldoende hebt aan een standaardrapport of echt alles van A tot Z inzichtelijk wilt maken, met Yoobi is het mogelijk. Deel standaardrapporten met collega's of klanten en maak je eigen inzichtrapporten. Verzamel al je data uit de software die je binnen jouw bedrijf gebruikt in je eigen BI-dashboard.

Standaardrapporten

Standaard zijn er een flink aantal rapporten beschikbaar in Yoobi. Per module kies je je eigen favorieten.

Inzichtmodule

Met onze Inzichtmodule maak je je eigen rapporten met data die beschikbaar is in Yoobi. Zo krijg je inzicht in gewerkte uren, budgetten, facturen en verkopen.

Koppel je eigen software met onze API

Met de Yoobi API koppel je met andere software waar we gaan standaardkoppeling mee hebben. Bijvoorbeeld met Klipfolio of BI-software.

Business Intelligence met KPI Solutions

Data uit Yoobi bundelen met data uit andere software? Voor BI-dashboards werken wij samen met KPI Solutions.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieproccessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start.

Waarom moet ik voor Yoobi als urenregistratiesysteem kiezen?

Yoobi is modulaire software. Dit betekent dat je kiest voor de modules die je nodig hebt en daardoor nooit betaalt voor iets wat je toch niet gebruikt. Yoobi groeit met jouw bedrijf mee, in aantal gebruikers en het aantal modules. Zo is het mogelijk om te beginnen met alleen urenregistratie en later uit te breiden met, bijvoorbeeld, facturatie of CRM. Bij Yoobi ontwikkelen we de software al meer dan 20 jaar zelf. Hierbij luisteren we naar de wensen van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat onze gebruikers altijd een systeem hebben wat bij hun bedrijf past. Klanten waarderen onze software en support gemiddeld met een 9.0, daar zijn we trots op!

Voor welke branches maakt Yoobi een urenregistratiesysteem?

Meer dan 800 bedrijven maken gebruik van onze software. Van eenpitters tot multinationals met meer dan 500 gebruikers. Yoobi is uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven. Veel van onze klanten zijn detacheerders, consultancybureaus of adviesbureaus. Maar ook architecten, administratie- en accountancykantoren en andere zakelijke dienstverleners kiezen voor ons urenregistratiesysteem.

Hoe werkt urenregistratie met Yoobi?

In Yoobi registreer je uren via desktop of App. Je registreert uren op projecten en activiteiten. Dit wijst zichzelf en is erg intuïtief. Er zijn geen ingewikkelde implementatieprocessen en we helpen je uiteraard bij de inrichting van het urenregistratiesysteem en staan voor je klaar als je vragen hebt.

Wat zijn de voordelen van een urenregistratiesysteem?

Er zitten een aantal voordelen aan het gebruiken van een urenregistratiesysteem. Zo wordt het inzichtelijk hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Deze data gebruik je om, bijvoorbeeld, in de toekomst betere offertes te maken. Een ander voordeel is dat je minder last hebt van weggelekte omzet. Met een urenregistratiesysteem worden alle uren juist geregistreerd en vervolgens gefactureerd. Zo blijf je altijd binnen budget. Een urenstaat stuur je vervolgens eenvoudig mee met je factuur, dit zorgt voor transparantie naar opdrachtgevers toe.

Wat is urenregistratie?

Urenregistratie is het registreren van gewerkte uren. Met Yoobi registreer je uren online via de desktop of via de handige Yoobi App. Als bedrijf kies je voor een urenregistratiesysteem om zo meer inzicht te krijgen in projecturen, productiviteit en declarabliteit. Als zzp'er registreer je uren om aan te tonen dat je aan het urencriterium voldoet. Ook is urenregistratie perfect voor de WBSO administratie.

In ons e-book over urenregistratie ontdek je alle voordelen en functionaliteiten van de urenregistratie software van Yoobi.
e-book

Meer informatie over urenregistratie in ons e-book

Ontdek alles wat je moet weten over urenregistratie met ons informatieve e-book. Ontdek hoe Yoobi's urenregistratie jouw bedrijf ondersteunt bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en declarabiliteit.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor