inzicht met yoobi

Maak je eigen rapporten

Benieuwd wat je omzetprognose is, de werkelijke kosten van je projecten zijn of wat de uren per medewerker per jaar zijn? Met onze Inzichtmodule is deze informatie binnen handbereik. Voeg rapportages toe aan je dashboard én dat van collega's.

Met de Inzichtmodule stuur jij nog beter aan hand van de cijfers uit Yoobi. Zo worden je resultaten beter en boek je meer succes.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Maak en deel rapporten

Inzicht voor iedereen

Door zelf je rapporten samen te stellen deel je altijd de juiste stuurinformatie met de juiste mensen. Maak (financiële) rapportages over meerdere jaren heen en krijg inzicht in waardevolle data die je gebruikt voor je toekomstplannen.

inzicht op jouw manier

Grafieken en tabellen

Je bepaalt zelf hoe je jouw inzichten wilt zien. Kies voor een verschillende soorten grafieken of een tabel. Bepaal zelf welke waardes je wilt gebruiken en geef kleuren mee die passen bij jouw wensen. Vervolgens voeg je jouw inzichtrapporten toe aan je dashboard en je hebt altijd direct inzicht.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden om inzicht te krijgen

Standaardrapporten

Standaard zijn er een flink aantal rapporten beschikbaar in Yoobi. Per module kies je je eigen favorieten. Deze deel je (automatisch) met collega's en derden.

Koppel je eigen BI-software

Met de Yoobi API koppel je met andere software waar we gaan standaardkoppeling mee hebben. Bijvoorbeeld met Klipfolio of BI-software.

(Power) BI met KPI Solutions

Data uit Yoobi bundelen met data uit andere software? Voor BI-dashboards werken wij samen met KPI Solutions. Zo ga je nog een stap verder.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor