Verlof goedkeuren met yoobi

Verlofmutatie aanvragen

Uren uitbetalen of extra uren kopen gebeurt snel en eenvoudig met een verlofmutatie. Je muteert het verlofsaldo van de desbetreffende medewerker via het aanvragen van een nieuwe verlofmutatie. In een paar stappen zorg je dat de aanvraag op de juiste manier wordt afgehandeld. Het intrekken van een verlofmutatie gebeurt net zo snel.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Bulkmutatie verlof

Verlof toekennen met 1 klik

Een verlofmutatie doe je voor 1 medewerker per keer of voor meerdere medewerkers via de bulkmutatie. Bedenk goed bij een bulkmutatie op het verlof hoe deze uren worden meegenomen naar een volgend jaar. Bij primair verlof moeten ze in het jaar erna binnen een half jaar opgenomen zijn. En voor secundair verlof geldt er vaak een langere termijn.

Verlof aanvragen of goedkeuren inzichtelijk gemaakt in 1 overzichtelijk dashboard
Stappen verlofmutatie

Verlof toekennen

Bij een verlofmutatie zijn enkele zaken belangrijk: welk saldo je wilt wijzigen, met hoeveel uur en of dit een verlaging of verhoging van het huidige saldo moet zijn. Indien er uren vervallen, wordt de vervaldatum en de te vervallen uren in de verlofkaart van de medewerker getoond. Vervallen uren worden opnieuw toegekend met een verlofmutatie.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden van verlofregistratie

Verlof app

Verlof aanvragen via de app gaat soepel en binnen een minuut.

Verlof berekenen

Verlof wordt automatisch berekend en toegekend aan medewerkers. Zo voorkom je fouten.

Verlofregelingen

Stel de verlofregeling in die van toepassing is voor jouw bedrijf. Maar ook ouderschapsverlof of ATV dagen regel je eenvoudig.

Rapporten

Inzicht in verlofsaldi, afwezigheid of verzuimpercentages of andere verlofzaken? Maak hiervoor gebruik van de beschikbare rapporten in Yoobi.

Onkostenregistratie

Naast verlofregistratie is ook onkostenregistratie onmisbaar. Met deze uitbreiding regel je het indienen en goedkeuren van onkosten in een handomdraai.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor