verlof uitrekenen met yoobi

Verlof snel en foutloos berekend

Verlof berekenen en toekennen is met de verlofmodule van Yoobi heel eenvoudig. Regel alles rondom de verlofregeling binnen je bedrijf in een paar klikken. Zorg voor een soepel proces voor alle medewerkers; van iemand die het verlof toekent en goedkeurt tot de verlofaanvrager. Kies zelf de manier van werken en ga direct aan de slag.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Snel verlofsaldo bepalen

Verlofrecht berekenen

Verlofrecht in Yoobi wordt berekend op basis van de huidige verlofregeling, het contract en eventuele overige specifieke afspraken met medewerkers. Yoobi houdt rekening met leeftijds- of aantal jaren in dienst- gebonden afspraken. Je ziet dan een voorstel van het berekende aantal verlofuren in het overzicht.

direct verlof toekennen

Verlof toekennen soepel geregeld

Verlof toekennen is nodig voordat medewerkers verlofaanvragen doen. In Yoobi heb je twee manieren voor het toekennen van verlof aan medewerkers: automatisch of via een bulkmutatie. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Verlofrecht toewijzen is zo gebeurt en medewerkers zien het overzicht voor verlofrecht op het persoonlijke dashboard.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden van verlofregistratie

Verlof app

Verlof aanvragen via de app gaat soepel en binnen een minuut.

Verlof berekenen

Verlof wordt automatisch berekend en toegekend aan medewerkers. Zo voorkom je fouten.

Verlofmutatie

Met een verlofmutatie regel je snel verlofzaken zoals verlof uitbetalen of inkopen.

Rapporten

Inzicht in verlofsaldi, afwezigheid of verzuimpercentages ofandere verlofzaken? Maak hiervoor gebruik van de beschikbare rapporten inYoobi.

Onkostenregistratie

Naast verlofregistratie is ook onkostenregistratie onmisbaar. Met deze uitbreiding regel je het indienen en goedkeuren van onkosten in een handomdraai.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor