inzicht in verlofregistratie personeel met yoobi

Rapportages en inzicht

In Yoobi zijn per module verschillende standaard rapportages beschikbaar. Al deze rapportages exporteer je direct naar MsExcel (xls) en Acrobat pdf. Zo verstuur en deel je ook rapporten met derden.

Op het gebied van verlofregistratie heb je een aantal standaardrapporten die je filtert naar wens voor meer inzicht.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Alles over je verlofregelingen

Duidelijk overzicht

Door de standaardrapporten heb je een duidelijk overzicht van je verlof. Alles van je afwezigheid per periode, verlofopbouw, verlofsaldi, beschikbaarheid en meer. Zo heb je meteen inzicht in alles rondom je verlof.

inzicht in afwezigeid

Afwezigheidsrapporten

Met de standaardrapporten die beschikbaar zijn voor de Verlofmodule krijg je in een handomdraai inzicht in belangrijke data omtrent verlof. Bijvoorbeeld inzicht in afwezigheid per week of week of per maand. Maar ook inzicht in verlofopbouw en verlofsaldi.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden van verlofregistratie

Verlof app

Verlof aanvragen via de app gaat soepel en binnen een minuut.

Verlof berekenen

Verlof wordt automatisch berekend en toegekend aan medewerkers. Zo voorkom je fouten.

Verlofmutatie

Met een verlofmutatie regel je snel verlofzaken zoals verlof uitbetalen of inkopen.

Verlofregelingen

Stel de verlofregeling in die van toepassing is voor jouw bedrijf. Maar ook ouderschapsverlof of ATV dagen regel je eenvoudig.

Onkostenregistratie

Naast verlofregistratie is ook onkostenregistratie onmisbaar. Met deze uitbreiding regel je het indienen en goedkeuren van onkosten in een handomdraai.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor