Aan de slag met yoobi

Soepele start

Bij Yoobi ontwikkelen we intuïtieve software. Wanneer je kiest voor 1 of meer van onze modules dan ga je snel aan de slag. Zo helpen we je bij de inrichting, is er een e-learning beschikbaar, ontvang je e-mails gedurende het inrichtingsproces en bieden we uitstekende support.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
inrichting

Samen aan de slag

Wanneer je hebt gekozen voor Yoobi dan plant 1 van onze consultants de eerste afspraak in voor de inrichting. Tijdens dit proces zijn er diverse templates beschikbaar om zelf alvast de juiste informatie in het systeem te zetten. Afhankelijk van de gekozen modules duurt de inrichting 1,5 tot 5 uur. Hierbij beginnen we bij de basis: urenregistratie. Daarna pakken we door met de andere modules zoals facturatie en CRM. Na deze sessie ga je direct zelf aan de slag.

Tips voor een vliegende start

Onboarding programma

Gedurende de periode dat jij de eerste stappen in Yoobi zet ondersteunen we je met een aantal handige e-mails. Deze e-mails bevatten tips over hoe je snel en efficiënt met Yoobi werkt. In totaal krijg je vijf e-mails waarin we je meer vertellen over de modules waar je mee werkt, hoe de supportafdeling werkt en hoe je basisvaardigheden onder de knie krijgt.

Aan de slag met yoobi

Nog meer hulp bij een vliegende start

Helpsite

Vanuit jouw Yoobi omgeving heb je direct toegang tot onze helpsite. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en artikelen over functionaliteiten.

Supportteam

Bij vragen staat ons ervaren supportteam voor je klaar. Dagelijks bereikbaar van 8:30-17:00. Een supportvraag indienen doe je via jouw Yoobi omgeving.

E-learning

Wanneer je als medewerker met Yoobi begint dan krijg je een link naar de e-learning om zo snel de basis onder de knie te krijgen.

Inzicht in verkopen

Met CRM Verkopen stroomlijn je jouw salespipeline. Grip in inzicht op verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Offertes

Maak duidelijke offertes in een handomdraai met CRM offertes. Creëer templates en ga direct aan de slag.

Documenten

Met CRM documenten heb je binnen korte tijd handige templates om belangrijke informatie op te vragen bij relaties.

Consultancy en training

Bij Yoobi hebben we 2 goede consultants. Jurriaan en Ruthger. Dagelijks helpen zij onze gebruikers bij de inrichting en het gebruik van Yoobi.

Webinars

Met regelmaat organiseren wij webinars over verschillende onderwerpen. Schrijf je in en neem deel om zo je kennis te vergroten.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor