Succesvol plannen met Yoobi

Meer efficiëntie in plannen

Met het gebruik van planningssoftware richt je processen duurzaam in en krijg je meer grip op je planning. Je werkt op een manier die bij je past en kan middelen beter plannen, controleren en monitoren. Denk aan de diensten van je medewerkers en de projectplanning. Je hebt realtime inzicht in je gegevens en kan tijdig bijsturen wanneer nodig. Ontdek onze planningssoftware.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Met de handige inzichtblokken in jouw persoonlijke Yoobi dashboard heb je direct inzicht in belangrijke KPI's.
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Krijg direct inzicht in hoeveel projecturen je al hebt verbruikt met Projectmanagement software van Yoobi.

In 1 keer overzicht

Planningssoftware helpt je bij het plannen van verschillende activiteiten en projecten. Behaal betere resultaten met een duidelijke planning die inzicht biedt in uren, taken, financiële resultaten en meer. Je weet precies waar je aan toe bent en je gegevens zijn altijd up-to-date. Zo voorkom je vertragingen in het proces en hoe je geen dubbele controles uit te voeren. Handig en overzichtelijk.

Heldere stappen

Je planning op orde bespaart tijd en zorgt er in veel gevallen voor dat je binnen budget blijft. Je weet immers waar je staat en wat de volgende stap is. Een planning maak je voor je medewerkers of voor je projecten. Richt in 1 keer je online planningssoftware goed in en heb er geen omkijken meer naar. Met de planningssoftware van Yoobi heb je alles bij de hand, in de app of via de desktop.

Slimmer samenwerken

Planningssoftware staat erom bekend dat het de communicatie verbetert tussen medewerkers en team. Allemaal werken ze met dezelfde informatie die altijd up-to-date is. Iedereen kan zelfstandig werken aan de activiteiten en taken voor een succesvol project. Ontvang notificaties wanneer het budget dreigt te overschrijden of een deadline nadert.

functionaliteiten

Jouw planning compleet

Met de planningssoftware van Yoobi plan je op een efficiënte manier en heb je inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers, functiegroepen, projecten en activiteiten. Bekijk de actuele planning op je desktop of pak je smartphone erbij en zie alles in de app. We maken binnen onze software onderscheid tussen de dienstenplanning, de projectplanning en de medewerkersplanning:

Dienstenplanning

Ontdek de personeelsplanning software voor slim plannen. Je maakt in een handomdraai diensten aan en stroomlijnt het proces van A-Z.

Projectplanning

Al je projecten goed gepland en binnen de gestelde voorwaarden. Zorg voor meer structuur met inzicht in activiteiten, uren en budget.

Medewerkersplanning

Met de medewerkersplanning plan je direct in de timesheet van jouw medewerkers werkzaamheden in aan hand van activiteiten.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieproccessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start.

Hoe werkt de projectmanagementsoftware van Yoobi?

De software van Yoobi is intuïtief. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je bij de inrichting van de software. Vervolgens ga je eenvoudig zelf aan de slag. Gebruik sjabloonprojecten of dupliceer projecten om snel een nieuw project te starten, zo is de basis altijd goed ingericht. Het is mogelijk om te kiezen tussen een budget voor een totaal aantal uur of voor een financieel budget. Projecturen registratie gebeurt op projectactiviteit niveau. Daarnaast zijn er standaardrapporten beschikbaar om zo te sturen op cijfers.

Wat zijn de voordelen van projectmanagementsoftware?

Wanneer je met projectmanagementsoftware werkt pluk je hier de vruchten van. Projecturen registratie wordt zo op een uniforme manier geregeld. Zo heb je te alle tijden inzichtelijk hoeveel uur er aan bepaalde projectactiviteiten worden besteed. Ook heb je alle informatie van al je projecten in 1 overzichtelijk systeem. Je draait eenvoudig rapporten uit over declarabiliteit en rendabiliteit van projecten.  

Doordat de projecturen registratie goed is geregeld is het ook de ideale basis om soepel te factureren. In een aantal korte stappen heb je in een handomdraai al je factureren gemaakt én verzonden. Stuur een uitdraai van de gewerkte uren mee. Uren verantwoorden was nog nooit zo makkelijk.  

Wat is software voor projectmanagement?

Met software voor projectmanagement zorg jij ervoor dat jouw volledige projectadministratie op orde is. Je krijgt inzicht in projecturen en kosten en stuurt tijdig bij indien nodig. Zo lever je projecten tijdig en binnen budget op. De data die je verzamelt gebruik je vervolgens ook om bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te gaan werken. Met de verkregen inzicht maak je betere offertes en planningen in de toekomst.

Ontdek alle functionaliteiten van Yoobi Projectmanagementsoftware door ons e-book te downloaden.
e-book

Meer informatie over projectmanagement met
ons e-book

Ontdek alles wat je moet weten over geautomatiseerd en inzichtelijk projectmanagement met ons informatieve e-book. Leer hoe je Yoobi's krachtige projectmanagementoplossingen optimaal benut.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor