MEdewerkers plannen met yoobi

Optimale medewerkersplanning

Nu en in de toekomst een gestroomlijnde medewerkersplanning met inzicht in capaciteit, contracturen en verlof. Altijd genoeg mensen op een project en voor de geplande activiteiten. Met de medewerkersplanning van Yoobi plan je beschikbare medewerkers optimaal in en zorgt je voor een complete planning zonder gaten.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
beheer eenvoudig roosters

Direct slim plannen

Met een online medewerkersplanning beheer je roosters voor de verschillende diensten en koppel je de juiste personen aan de openstaande taken. Alles draait op capaciteit, beschikbaarheid en vaardigheden. Met een slimme planning voorkom je overbelasting bij medewerkers en weet je precies waar je aan toe bent. Ook houdt automatisch rekening met roosters en verlof.

overzicht voor medewerkers

Medewerkers in het middelpunt

Medewerkers zien hun eigen persoonlijke planning en de gekoppelde taken. De geplande uren zetten ze eenvoudig om naar geregistreerde uren. Via de desktop of de handige Yoobi App. De urenregistratie en goedkeuring verlopen soepel en je hebt meteen inzicht in de declarabele uren. Creëer overzicht, bespaar tijd en plaats medewerkers altijd op de juiste plek.

functionaliteiten

Jouw planning compleet

Projectplanning

Al je projecten goed gepland en binnen de gestelde voorwaarden. Zorg voor meer structuur met inzicht in activiteiten, uren en budget.

Dienstenplanning

Ontdek de personeelsplanning software voor slim plannen. Je maakt in een handomdraai diensten aan en stroomlijnt het proces van A-Z. Kopieer diensten eenvoudig naar de volgende week of grotere periodes.

Meer efficiëntie in plannen

Met het gebruik van planningssoftware richt je processen duurzaam in en krijg je meer grip op je planning. Je werkt op een manier die bij je past en kan middelen beter plannen, controleren en monitoren.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Koppelingen

Yoobi koppelt met een breed scala aan andere software. De ideale manier om je pakket compleet te maken.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor