Succesvol plannen met YoobI

Creëer overzicht in je diensten

Met de module Dienstenplanning van Yoobi heb je snel inzicht in de geplande diensten en waar nog ruimte is voor een complete planning. De dienstenplanning of personeelsplanning koppel je aan projecten, activiteiten en medewerkers. Voeg extra details toe en maak gebruik van slimme functionaliteiten zoals het herhalen van diensten. Ook registreren medewerkers eenvoudig hun uren voor de gewerkte diensten.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Minder fouten in registraties

Complete dienstenplanning

Met deze module stroomlijn je de personeelsplanning en ben je minder tijd kwijt aan controles. Je ziet in 1 oogopslag of medewerkers verlof hebben, de contracturen en eventuele conflicten in de dienstenplanning. Ook wordt het juiste project en de juiste activiteit automatisch meegegeven bij de specifieke diensten voor medewerkers.

gemak voor medewerkers

Start met jouw planning

Creëer eenvoudig een nieuwe dienstenplanning en voeg details toe zoals de bezettingseisen en de tijdsperiode. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen en je voegt herhalingen toe voor de toekomstige personeelsplanning. Kies voor de week- of maandweergave en laat medewerkers uren registeren met de juiste gegevens.

functionaliteiten

Jouw planning compleet

Projectplanning

Al je projecten goed gepland en binnen de gestelde voorwaarden. Zorg voor meer structuur met inzicht in activiteiten, uren en budget.

Medewerkersplanning

Met de medewerkersplanning voeg je medewerkers, projecten en projecturen in voor de activiteiten alle ingeplande uren zijn zichtbaar voor jou en de medewerker.

Meer efficiëntie in plannen

Met het gebruik van planningssoftware richt je processen duurzaam in en krijg je meer grip op je planning.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Koppelingen

Yoobi koppelt met een breed scala aan andere software. De ideale manier om je pakket compleet te maken.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor