Koppelen met Yoobi

Gegevensuitwisseling tussen systemen

Automatiseer en vereenvoudig je processen in een handomdraai. Werk je met veel losse systemen binnen je bedrijf, dan zorgt een koppeling voor meer efficiëntie. De modulaire software van Yoobi koppelt met veel andere systemen, zoals je boekhoud- en salarissoftware en e-mailsystemen. Met Zapier is het maken van eigen koppelingen zelfs mogelijk.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Financiële koppelingen

Je financiële administratie goed geregeld met koppelingen. Synchroniseer gegevens, importeer automatisch boekhoudgegevens en boek je omzet direct op de juiste plaats. Dit en meer is mogelijk met een financiële koppeling met Yoobi. Of het nu gaat om je boekhouding, financial service provider of salarissoftware.  
Koppel Yoobi aan je boekhoudpakket en zorg daarmee voor een up-to-date boekhouding. Wil je overstappen naar een ander pakket? Dan helpen we je daar ook mee. Door de koppeling met een financial service provider zoals Mollie, zorg je voor een hoger serviceniveau. Klanten betalen facturen eenvoudig en snel via diverse betaalmethodes zoals automatische incasso, iDeal, creditcard en meer. Alle persoonsgegevens synchroniseren vanuit je salarissoftware gebeurt ook via een handige koppeling.

Solid Online voor de flexbranche

De Solid Online Connector zorgt voor een snelle en foutloze gegevensoverdracht tussen systemen. Het wordt ook wel het flexibele koppelplatform voor de flexbranche genoemd. De Connector koppelt Yoobi met diverse recruitmentsystemen, zoals Otys, Carerix en Bullhorn. Gegevens uitwisselen tussen systemen zorgt ervoor dat je data actueel en correct blijft. Met de Solid Online Connector worden systemen met elkaar geïntegreerd en zijn handmatige acties verleden tijd. Kies voor een soepele informatiestroom en bespaar tijd.

Yoobi Api

Ontwikkel zelf een koppeling met de Yoobi API. Met onze API-module is het mogelijk om eigen integraties te realiseren. Met behulp van andere tools, eigen software of door de koppeling met partijen waar Yoobi (nog) niet mee samenwerkt. De mogelijkheden zijn oneindig.

functionaliteiten

Complete bedrijfssoftware

Met onze bedrijfssoftware stroomlijn je belangrijke processen van A tot Z. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden om te koppelen aan andere soorten software integreer je al je bedrijfsprocessen. Zo heb je een pakket waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt en koppel je dit met andere belangrijke software voor jouw bedrijf. Ontdek al onze koppelmogelijkheden:

Zapier

Met Zapier koppel je verschillende systemen eenvoudig aan elkaar. Hierdoor zijn de mogelijkheden om te koppelen oneindig.

Servicedesk koppelingen

Houd maximale grip op je servicemanagement en koppel servicedesk software met Yoobi. Met deze koppeling zorg je voor minder handmatige handelingen.

Marketing koppelingen

Yoobi koppelt met diverse marketingtools. Door de koppeling vindt een synchronisatie plaats, waardoor je vanuit 1 systeem werkt. Nooit meer aparte lijsten.

Nog meer koppelingen

Naast de handige financiële, marketing en servicedesk koppelingen zijn er nog andere koppelingen met Yoobi mogelijk. Bijvoorbeeld OneDrive, Google Drive en Dropbox.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor