breng je data samen

Je eigen Power
BI-dashboard

Inzichten bundelen uit meerdere systemen die je gebruikt? Dan is een eigen (Microsoft Power) BI dashboard dé oplossing. Hiervoor werken we samen met KPI Solutions. Zij begrijpen de complexiteit van moderne bedrijfsomgevingen en weten hoe ze gegevens uit verschillende bronnen kunnen integreren om zo waardevolle inzichten te creëren.

KPI Solutions helpt je om datagedreven te werken en complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken voor feitelijk onderbouwde besluitvorming. Door vooraf essentiële stuurinformatie vast te stellen, kun je tijdig bijsturen binnen jouw organisatie om zo de concurrentie voor te blijven.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Data uit verschillende systemen

Haal waardevolle inzichten uit jouw data

Consolideer data vanuit verschillende bronnen, zoals Yoobi, jouw boekhoudpakket, marketingtool en meer, in een datawarehouse om waardevolle inzichten in Power BI te creëren.

Bij KPI Solutions hebben de Business Intelligence consultants kennis van verschillende bedrijfsfacetten. Door te schakelen met de juiste afdelingen binnen jouw bedrijf helpen de BI-consultants de juiste stuurinformatie naar boven te halen.

gestructureerde data

Standaard rapportages en maatwerk

KPI Solutions heeft meerdere standaard rapportages ontwikkeld om de samenwerking een vliegende start te geven. Als die basis staat, zal de consultant in samenspraak met alle betrokkenen aanpassingen doen, zodat de rapportage volledig is toegespitst op jouw organisatie.

Bij diepgaande rapportagewensen is er ook de mogelijkheid om een volledig nieuwe rapportage te ontwikkelen. Hiervoor wordt vooraf een gedegen inventarisatie uitgevoerd om zo het maatwerkproject te definiëren.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden om inzicht te krijgen

Standaardrapporten

Standaard zijn er een flink aantal rapporten beschikbaar in Yoobi. Per module kies je je eigen favorieten. Deze deel je (automatisch) met collega's en derden.

Koppel je eigen BI-software

Met de Yoobi API koppel je met andere software waar we gaan standaardkoppeling mee hebben. Bijvoorbeeld met Klipfolio of BI-software.

Inzichtmodule

Met een verlofmutatie regel je snel verlofzaken zoals verlof uitbetalen of inkopen.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor