Mercedes Roeland Gonzalez Pos

Mercedes Roeland Gonzalez Pos

Teamleider Support

"Ik ben dol op koken"

Over Mercedes

Ik werk al sinds 2012 bij Yoobi. Hiervoor werkte ik verder van huis en stond ik vaak in de file. Daarom wilde ik dichter bij huis werken. Toen zag ik een vacature bij Yoobi en deze sloot helemaal aan op mijn vorige functie. Ook het product sprak mij erg aan. Ik werk nog steeds met veel plezier bij Yoobi. Yoobi is zo gegroeid in de afgelopen jaren. Mijn collega’s maken er steeds weer wat moois bij en daardoor blijf ik ook steeds meegroeien.

Doordat ik continu bijleer én door de diversiteit in werkzaamheden, blijft het erg leuk. Het meedenken met de klanten en het uitzoeken van vraagstukken, zijn net puzzels. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Ik haal mijn plezier dan ook uit het goed begeleiden en helpen van de klant, zij blij ik blij.

Ook hou ik erg van vakantie. Ik ga graag naar een land waar de zon veel schijnt en je lekker kan eten. Zuid-Spanje is wel mijn favoriet. Dat is ook waar mijn familie vandaan komt en ik veel van mijn jeugd heb doorgebracht. Vroeger wilde ik iets heel anders worden, namelijk kraamverzorgster of kapster. Mensen willen helpen en blij maken, die wens was er toen dus al. En nu mag ik dat dus elke dag doen, in mijn huidige functie!

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.