Jurelyn van Kapel

Jurelyn van Kapel

Inside Sales Specialist

"Ik ben dol op karaoke"

Over Jurelyn

Na jaren als marketeer ging ik in 2019 op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na wat omzwervingen in de zorg en de corporatiewereld, kwam ik uiteindelijk weer terug waar ik was begonnen, de ICT. Mijn affiniteit met IT kwam hierbij goed van pas, de locatie was ideaal, alleen de functie was nog onbekend terrein. Volop, persoonlijke, uitdaging dus. Gelukkig bleek het een hele goede match te zijn.

Naast mijn werk hou ik van reizen. Ik heb een voorliefde voor de Westmediterrane landen zoals Spanje, Portugal en Italië en ik hou heel erg van metropool steden; Bangkok, New York, Londen etcetera. De drukte, die chaos, die energie... ge-wel-dig!

Eén van mijn Guilty pleasures is het kijken van 'Keeping up with the Kardashians'. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor andijvie stamppot met spek. Of echte hindoestaanse roti. Of gamba's ala plancha. Kortom, als het lekker is kun je me wakker maken.

Hoe mijn collega’s mij zouden omschrijven? Ik denk als gezellig, behulpzaam, leuk om mee om te gaan, ietwat chaotisch, hardop nadenkend. Maar ik zou het voor de zekerheid even navragen bij mijn collega's.

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.