Robert de Smit

Robert de Smit

Software Developer

"Ik heb geen tv in huis"

Over Robert

Voor mijn opleiding was ik op zoek naar een afstudeeropdracht. Na wat rondkijken zag ik bij Yoobi een leuke afstudeervacature en daar heb ik op gesolliciteerd. Na een leuk gesprek ben ik aan de slag gegaan met de opdracht. Het beviel zo goed dat ik er inmiddels een aantal jaar met veel plezier werk. Wat deze functie leuk maakt, is te weten dat mijn werk direct invloed heeft op het gebruiksgemak voor de klant. Ik hou er van om ingewikkelde vraagstukken uit te denken en nieuwe technologieën toe te passen.

Vroeger wilde ik iets heel anders worden, namelijk auto ontwerper. Ik vond tekenen heel leuk, maar als ik terugkijk naar die tekeningen denk ik dat het maar beter is dat ik Developer ben geworden. Mijn auto is overigens echt een impulsaankoop geweest. Ik keek online wat rond om bij weg te dromen en toen zag ik er één waar ik gelijk verliefd op was. Een dag later stond hij voor de deur.

Ik ga graag op vakantie, Zwitserland is mijn favoriete vakantieland. Ik vind het heerlijk om door de bergen te wandelen, of in een ijskoud meer te zwemmen. In de weekenden ben ik te vinden op mijn motor of in de boulderhal.

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.