Bram Roodenburg

Bram Roodenburg

Accountmanager

"Ik ga ieder jaar vissen in Denemarken"

Over Bram

In 2009 ben ik begonnen bij Yoobi. In die tijd deden we nog maatwerktrajecten onder de naam Mijnuren Online. Ik vind het leuk dat bedrijven op zoek zijn naar oplossingen en dat we samen met hen een Yoobi omgeving neerzetten, die hen écht verder helpt en waar ze tevreden mee zijn. Ik denk dan ook dat mijn collega’s mij zouden omschrijven als enthousiast, met de echte wil klanten te helpen bij hun vragen en problemen.

Naast veel voldoening uit mijn werk te halen, ga ik graag op vakantie. Mijn favoriete vakantiebestemming is Denemarken. Daar hebben ze mooi helder water, ideaal om te vissen op zeeforel, gul, makreel en geep. Daarnaast vul ik mijn vrije tijd met af en toe ook eens te bingewatchen, Formule 1 Drive to survive is top. Of een mooi boek lezen, Mr. Mercedes van Stephen King bijvoorbeeld.

Verder nog een leuk weetje over mij; ik ben wat onhandig. In de zin van het omstoten van glazen water, morsen met koffie, of het laten vallen van een glazen koffiepot, of bekers op de granieten vloer. Gelukkig is de tijd van thuiswerken voorbij.

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.