verlof via app regelen

Verlofregistratie in 1 minuut

Verlof aanvragen en goedkeuren gaat snel en eenvoudig via de handige Yoobi App. Het gaat verder dan een vakantiedagen app en alle verloftypes van de organisatie zie je erin terug. Zowel medewerkers als managers hebben inzicht in het actuele verlofsaldo. Via het handige verlofoverzicht heb je alle gegevens bij elkaar. De App voor verlof van Yoobi maakt je verlofregistratie compleet.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
inzicht en gemak

Verlof registreren in de app

Via ‘Mijn verlof’ vind je het verlofoverzicht dat je bekijkt in een lijstweergave of de kalenderweergave. Met een druk op de knop dien je een nieuwe verlofaanvraag in en zie je direct je verlofsaldo terug. Kies voor het verloftype en selecteer de periode. Na het controleren kies je voor opslaan en daarna gaat de aanvraag naar de manager voor de goedkeuring. Een vakantiedagen app zorgt voor gemak en overzicht.

gemak voor medewerkers

Verlofsaldo inzien

Of je nu op zoek bent naar een vakantiedagen app, een app voor verlof of een online systeem voor verlofregistratie, Yoobi maakt het mogelijk. Bereken automatisch het verlof voor alle medewerkers en creëer inzicht in verlofsaldo en beschikbaarheid. Op basis van de werkdagen van medewerker, komt het verlof of de feestdagen altijd op de juiste dagen terecht.

functionaliteiten

Haal meer uit de Yoobi App

Online urenregistratie

Met de app uren bijhouden is zo gedaan en je koppelt ze direct aan projecten en activiteiten. Na het afronden dien je de uren in over de afgesproken periode en goedkeuren gaat al net zo snel.

Overzichtelijke onkostenregistratie

Onkosten regelen medewerkers snel en eenvoudig via de app. Zowel het indienen als het volgen van de status van onkostenregistraties is overzichtelijk in de app.

Volledige bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor