Handige urenregistratie App voor meer gemak

Urenregistratie in de app

Met de Yoobi App registreer je eenvoudig alle gewerkte uren op een project of activiteit. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en de app op je smartphone. Download deze in jouw favoriete App Store. Daarna gebeurt de urenregistratie in een handomdraai. Voer het aantal uur in, een eventuele opmerking en andere specificaties.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
eenvoudig registreren

Uren, kosten en kilometers

Voor het registreren van uren kies je eerst voor een project of een activiteit. De gewerkte uren vul je volgens afspraak per dag of week in. Het invoeren hiervan gaat eenvoudig en snel via de Yoobi App. Ook is het registreren van kosten en kilometers mogelijk. Zo heb je alle informatie bij de hand en zie je op elk moment de status van je uren.

Registreer altijd en overal gewerkte uren in de Yoobi App.
Wanneer je uren hebt geregistreerd in de Yoobi App dan is het ook mogelijk om direct een week af te sluiten.
eenvoudige verwerking

Urenverantwoording

Als alle uren zijn geregistreerd, dan is de vervolgstap het afsluiten van deze periode. Dit is de urenverantwoording van de gebruiker. Na het sluiten van de periode krijgt de manager of Yoobi beheerder een melding voor het goedkeuren van de uren.

functionaliteiten urenregistratie

Nog meer mogelijkheden van urenregistratie

Timesheet gebruiker

Als gebruiker heb je altijd inzicht in gewerkte uren en vraag je verlof aan via je timesheet.

Timesheet manager

Als manager beschik je over nóg meer mogelijkheden in de timesheet dan gebruikers.

Extern Accorderen

Uren door externe opdrachtgevers laten accorderen? Kies dan voor extern accorderen.

Rapporten

Inzicht in gewerkte uren? Maak dan gebruik van de vele beschikbare rapporten in Yoobi.

Vrije Velden

Met Vrije velden maak je zelf extra velden voor, bijvoorbeeld, rapporten.  

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor