CRM functionaliteiten van Yoobi

Taakbeheer en planning

Je medewerkers wil je zo goed mogelijk instrueren over de werkzaamheden. Daaronder vallen ook persoonlijke taken en de planning. Wordt de planning doorgeschoven, dan los je dit eenvoudig op met verslepen.

Zo houd je alle projecten, uren en taken inzichtelijk voor een soepel proces van A tot Z.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Uitgebreid taakbeheer

Uitgebreid taakbeheer

Bij Yoobi CRM hoort uitgebreid taakbeheer waardoor je altijd inzicht hebt. Alle taken in volgorde van prioriteit overzichtelijk bij elkaar op 1 plek. Zie direct welke taken opvolging nodig hebben of dat het tijd is voor de afhandeling. Dat zijn de taken van alle lopende zaken, zoals bij relaties, verkopen en offertes.

Soepel verkoopproces

Automatische taken

Wanneer je gebruik maakt van CRM Verkopen dan maak je ook handig gebruik van de mogelijkheid om automatische taken aan te maken. Zo krijgt jouw sales team een seintje wanneer zij actie moeten ondernemen op een gebeurtenis of wanneer een prospect of klant opgenomen moet worden in een e-mailprogramma. Zo mis je nooit verkoopkansen en ga je voor perfect relatiebeheer.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden van CRM

Relatiebeheer en contactpersonen

Al je relaties en contactpersonen samen in 1 overzichtelijk CRM systeem.

Outlook en Office 365

Koppel met Outlook en Office 365 om inzicht te hebben in he agenda en snel en eenvoudig mails te koppelen aan relaties.

Relatiecategorieën

Creëer je eigen relatiecategorieën en deel relaties in als klant, leverancier of prospect.

Inzicht in verkopen

Met CRM Verkopen stroomlijn je jouw salespipeline. Grip in inzicht op verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Offertes

Maak duidelijke offertes in een handomdraai met CRM offertes. Creëer templates en ga direct aan de slag.

Documenten

Met CRM documenten heb je binnen korte tijd handige templates om belangrijke informatie op te vragen bij relaties.

Vrije Velden

Met Vrije velden maak je zelf extra velden voor, bijvoorbeeld, rapporten.

Rapporten

Inzicht in verkopen? Maak dan gebruik van de vele beschikbare rapporten in Yoobi.  

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor