Koppelen met Yoobi

Visma Nmbrs salariskoppeling

Maak een automatiseringslag met het gebruik van softwarekoppelingen tussen systemen. Ze stroomlijnen bedrijfsprocessen en de gegevensuitwisseling gebeurt automatisch. Zo koppelt Yoobi snel en eenvoudig met je salarissoftware. Met deze specifieke koppeling synchroniseer je persoonsgegevens vanuit Yoobi naar Visma Nmbrs en andersom.

  • Toevoegen van medewerkers
  • Koppel looncomponenten
  • Acties per salarisperiode
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Synchroniseer medewerkergegevens

Met de Visma Nmbrs salariskoppeling voeg je eenvoudig medewerkers toe. Met de medewerker synchronisatie is het mogelijk om specifieke medewerkergegevens te synchroniseren. Zodra het personeelsnummer en de achternaam overeenkomen, dan is er direct een match.

Koppel alle looncomponenten

De koppeling zorgt dat looncomponenten van Visma Nmbrs gekoppeld zijn aan specifieke Yoobi gegevens, zoals uren, kilometers, verlof, overwerk en onkosten. Hiermee verminder je de kans op fouten en vereenvoudigt je het proces in een handomdraai.

Gestroomlijnde workflow

Gegevens in Yoobi zie je ook terug in Loket en dat gebeurt op basis van de gekoppelde looncomponenten. Altijd per salarisperiode, wat zorgt voor een gestroomlijnde workflow. Daarnaast downloaden medewerkers hun salarisstroken via de rapporten.

Koppelingen

Beschikbare koppelingen

Voor nog meer procesoptimalisatie zijn er een flink aantal boekhoud- en salariskoppelingen beschikbaar. De meest gebruikte koppelingen hebben we hieronder uitgelicht:

Exact Online boekhoudkoppeling

De koppeling met Exact Online zorgt voor slimme gegevensuitwisseling tussen je boekhoudpakket en Yoobi. Meer informatie

Snelstart boekhoudkoppeling

Met de boekhoudkoppeling van SnelStart heb je jouw administratie in 1 keer goed op orde. Meer informatie

e-boekhouden boekhoudkoppeling

Kies voor gemakt. De koppeling met e-Boekhouden maakt je administratie nog completer. Meer informatie

Twinfield boekhoudkoppeling

De boekhoudkoppeling tussen Twinfield en Yoobi brengt tal van voordelen en opties met zich mee. Meer informatie

Visma Yuki boekhoudkoppeling

Koppel met Visma Yuki en houd je administratie op orde met automatische gegevensuitwisseling tussen de 2 systemen. Meer informatie

AFAS boekhoudkoppeling

De koppeling met AFAS Profit zorgt voor slimme gegevensuitwisseling tussen je boekhoudpakket en Yoobi. zorg je voor minder handmatige handelingen. Meer informatie

Nmbrs Salariskoppeling

Met deze koppeling synchroniseer je persoonsgegevens vanuit Yoobi naar Visma Nmbrs en andersom. Meer informatie

Mollie betaalkoppeling

Een Mollie koppeling zorgt weer voor een naadloos betaalproces voor jou en je klanten. Meer informatie

Naast de hierboven genoemde boekhoud- en salariskoppelingen koppelt Yoobi ook met:
Cash, iMuis, Accountview, Visma e-accounting, Exact Multivers en Loket. Is de koppeling met jouw boekhoud- of salarispakket niet beschikbaar? Dan biedt onze API of Zapier koppeling de oplossing.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor