Projectadministratie software van Yoobi

Rapportages en inzicht

In Yoobi zijn per module verschillende standaard rapportages beschikbaar. Al deze rapportages exporteer je direct naar MsExcel (xls) en Acrobat pdf. Zo verstuur en deel je ook rapporten met derden.

Op het gebied van projectmanagement heb je een aantal standaardrapporten die je filtert naar wens voor meer inzicht.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Alles over je projecten

Alles over je projecten

Door de standaardrapporten heb je een duidelijk overzicht van alle projecten. De grote hoeveelheid rapporten geeft inzicht in de status: van het financiële resultaat per project, de projecturen van medewerkers per klant, de kosten en opbrengsten totaal per project en meer. Deel rapportages of maak een grafiek van de resultaten.

Rapporten met de inzichtmodule

Rapporten met de inzichtmodule

Wil je zelf rapporten maken? Overweeg dan de Yoobi inzichtmodule. Deze module is zeer geschikt voor het definiëren van eigen rapporten, bepalen van kolommen en zelfs voor het maken van berekeningen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het direct aanmaken van grafieken voor nog meer inzicht in specifieke onderdelen.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden van projectmanagement

Projectbudget

Met Yoobi heb je altijd in je projectbudget. Zowel op basis van uren als op financieel vlak.

Projectrollen

Maak gebruik van verschillende rollen binnen projectmanagement om zo verantwoordelijkheden goed te verdelen.

Projectsjablonen

Werk voor meer efficiëntie en uniformiteit met projectsjablonen en dupliceer eenvoudig projecten.

Accorderen

Zorg voor soepele accordering van geregistreerde projecturen.

Facturatie

Uren geaccordeerd? Factuur dan projecten in een handomdraai met de Yoobi Facturatiemodule.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor