verlofregistratie

Inspelen op verlof

Yoobi verlofregistratie is een uitgebreide module waarmee je moeiteloos verschillende verlofregelingen beheert.
 

Verlof berekenen

Bespaar tijd door Yoobi het verlof van medewerkers te laten berekenen en automatisch toe te kennen. Hierbij houdt Yoobi rekening met allerlei factoren zoals de contractduur en (eventuele) leeftijdsgebonden afspraken.Lees verder op ons blog ›

 

Verloftypes beheren

Er zijn verschillende soorten verlof waar medewerkers gebruik van kunnen maken. Naast vakantie en ouderschapsverlof is er soms ook sprake van adv, tijd-voor-tijd of bijzonder verlof. Onze consultant helpt bij de inrichting zodat je daarna alle berekeningen aan Yoobi over kunt laten. 


Meer informatie ›

 

Verlof vragen

Verlof aanvragen of beoordelen gaat via de webversie of app. Voor je een aanvraag beoordeeld, wil je weten wat de impact van de aanvraag is en hoeveel beschikbaarheid er in die periode is. Yoobi toont welke collega's er afwezig zijn, zodat je daar rekening mee kunt houden.

Bekijk de voordelen ›


Yoobi wordt gebruikt door klanten in Nederland

Klantcase

Automatisch verlof opbouwen

Sylvia de Jong is werkzaam voor de financiële administratie van de Aram Group: “Doordat alle medewerkers uren registreren in Yoobi bouwen zij via dit systeem ook verlof op en is dit meteen ingeregeld. Praktisch, omdat wij ook werken met overwerk en het uitbetalen van opgebouwde tijd-voor-tijd uren”.

Lees meer over deze werkwijze in de klantcase ›