Online urenregistratie voor maximaal overzicht

Gebruiksvriendelijke urenregistratie  

Ga je voor urenregistratie met Yoobi, dan kies je voor een intuïtieve oplossing. Geregistreerde uren zie je direct terug in de overzichtelijke timesheet. Met onze urenregistratie verbeter je de kwaliteit van je urenverantwoording. De geregistreerde uren vormen de perfecte basis en je ziet meteen hoeveel tijd een activiteit kost. Door de complete urenverantwoording ga je sneller van registratie naar facturatie. Handig voor bedrijven, hun medewerkers en klanten.
Image
Image
Image
 

Eenvoudige online urenregistratie 

Met ons urenregistratiesysteem voer je eenvoudig alle gewerkte uren in via de desktop of app. Zo hebben medewerkers altijd en overal toegang tot de timesheet en zien meteen een overzicht van de uren. Het goedkeuren van de uren gebeurt in een handomdraai. Zo heb jij meteen een indruk van de gewerkte uren en is alles inzichtelijk voor de facturatie.  

 

Complete informatie op 1 plek 

Urenregistratie voor de urenverantwoording is niet compleet zonder alle specificaties. Het toevoegen van opmerkingen, onkosten en andere informatie zoals kilometers en thuiswerkdagen zorgt voor een volledig overzicht. Goed voor de verantwoording en het accorderen en doorbelasten van de gewerkte uren. Alles op 1 plek en altijd toegankelijk via de desktop of app. 

 

Urenregistratie en accorderen 

Als beheerder of projectmanager ontvang je een duidelijk overzicht van alle uren die klaarstaan voor accorderen. Alles wordt hierin bijgehouden; werkuren, overwerk en verlof. Maar ook of contracturen wel of niet geschreven zijn. Zo heb je direct inzicht in alle uren en zorgt het urenregistratiesysteem voor een makkelijke afhandeling met één druk op de knop.