grip op winstmarge met Yoobi

Projectinkoop makkelijk gemaakt

Met Projectinkoop van Yoobi wordt het vastleggen en doorbelasten van inkoopfacturen vereenvoudigd. Wijs inkoopfacturen snel toe aan het juiste project en zorg voor meer inzicht in projectbudget.

Ook is onderhandenwerk volledig gewaarborgd binnen Projectinkoop. Deze uitbreiding is de perfecte aanvulling op jouw Yoobi-pakket.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Alles op 1 plek

Inkoopkosten doorbelasten

Binnen de projectweergave vind je het tabblad genaamd 'Inkoopfacturen'. Hierop is alle inkoop gerelateerde informatie voor het betreffende project te vinden. Inkoopfacturen die moeten worden doorbelast, koppel je aan een specifieke activiteit binnen het project. Op deze manier worden de kosten op regie-basis doorbelast.

volledig inzicht

Alle informatie binnen handbereik

Projectinkoop biedt inzicht op meerdere vlakken. Zo zie je in 1 oogopslag het saldo van onderhanden werk én heb je altijd een gedetailleerd overzicht van het inkoopbudget van een project. Ook biedt Projectinkoop je overzicht in inkoop-, verkoopkosten en gefactureerde kosten.

functionaliteiten

Nog meer projectmanagement en facturatie

Extern Accorderen

Uren door externe opdrachtgevers laten accorderen? Kies dan voor extern accorderen.

Projectmanagement

Werk samen, budgetteer en houd grip op voortgang en financiën. Alles op één plek, automatisch beheer voor elk type project.

Producten en Abonnementen factureren

Werk je veel met abonnementen? Geen probleem, deze factureer je periodiek zonder er veel werk aan te hebben.

Mollie koppeling

Met de Mollie koppeling maak je het eenvoudig voor je klanten om direct een factuur te voldoen.

Onkostenregistratie

Voeg kosten direct toe aan projecten via timesheet. Eenvoudige doorbelasting en koppeling met salarissoftware, zoals Nmbrs, voor snelle vergoeding.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor