Automatische facturatie met Yoobi

Factureren zoals jij wilt

Kies voor de manier van factureren die bij jou en je bedrijf past. Je facturatie op orde brengen was nooit zo eenvoudig als met de facturatiemodule van Yoobi. Er zijn verschillende manieren voor het stroomlijnen van de facturatie. Verstuur facturen automatisch of handmatig aan de hand van factuurvoorstellen.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Met 1 druk op de knop

Bulkmutatie voor facturen

Gebruik de bulkmutatie in Yoobi voor het snel genereren van facturen binnen een bepaalde periode. Met een bulkmutatie factureer je eenvoudig regie-, fixed-price of productfacturen. De factuur wordt direct aangemaakt en goedgekeurd. Je vindt ze daarna onder alle facturen terug.

maak factuurvoorstellen

Handmatige facturatie

Facturen genereren is mogelijk op diverse plekken in de software. Handmatig factureren gebeurt op basis van factuurvoorstellen. Deze voorstellen genereer je binnen een zelf bepaalde periode, zoals op maand- of weekbasis. Yoobi maakt voorstellen zodra er binnen deze periode registraties zijn gedaan of wanneer er factuurmomenten bestaan. Keur het voorstel goed, geef een fiat, sla deze over of maak een bewerking; alles is mogelijk.

functionaliteiten

Nog meer mogelijkheden van facturatie

Factureer op jouw manier

Factureren in een aantal eenvoudige stappen op een manier die bij jouw bedrijf past.

Boekhoudkoppelingen

Koppel de facturatiesoftware aan je boekhoud- of salarispakket voor nog meer gemak

Producten en Abonnementen factureren

Werk je veel met abonnementen? Geen probleem, deze factureer je periodiek zonder er veel werk aan te hebben.

Rapporten

Inzicht in facturatie? Maak dan gebruik van de vele beschikbare rapporten in Yoobi.

Mollie koppeling

Met de Mollie koppeling maak je het eenvoudig voor je klanten om direct een factuur te voldoen.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor