Projectadministratie software van Yoobi

Vrije velden projectmanagement

Met de module vrije velden voeg je extra velden toe aan de diverse menu's in Yoobi. Met een paar klikken is het toevoegen van een tekstveld, datumveld of keuzeveld zo gedaan. Wijzig de volgorde van de bestaande en extra velden in Yoobi en creëer je eigen overzicht. Daarnaast filter en sorteer je eenvoudig en snel op vrije velden.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Compleet overzicht

Compleet overzicht

Kies zelf wat je ziet in een overzicht en draai je eigen rapportages met de gewenste informatie. Met vrije velden leg je extra gegevens vast waarop je vervolgens zoekt en filtert. Je bepaalt zelf welke gegevens je toevoegt voor je projecten. Klantgegevens, urenspecificatie, financiële gegevens en meer.

Overzichtelijk dashboard

Overzichtelijk dashboard

Creëer je eigen overzicht en heb direct inzicht in alles rondom je gewerkte uren, overuren en verlof. Op je dashboard en via de rapportages. Zo heb je in 1 oogopslag alles wat je nodig hebt en speel je in op mogelijke signalen.

functionaliteiten

Wat Yoobi nog meer in huis heeft

Selfbilling

Zelf controle over facturatie bij samenwerking met zzp'ers en flexkrachten. Bespaar tijd, voorkom fouten en bied een handige service aan je opdrachtgevers.

CRM

Met Yoobi CRM krijg je inzicht en structuur in je relaties en verkopen. Upload bijlagen eenvoudig aan de juiste relatie, maak offertes en registreer verkoopkansen.

Projectmanagement

Werk samen, budgetteer en houd grip op voortgang en financiën. Alles op één plek, automatisch beheer voor elk type project.

Verlofregistratie

Yoobi regelt automatisch diverse verloftypes en onkosten. Eenvoudige aanvragen, accordering via app of web. Gebruiksvriendelijk, foutpreventie en tijdsbesparing.

Onkostenregistratie

Voeg kosten direct toe aan projecten via timesheet. Eenvoudige doorbelasting en koppeling met salarissoftware, zoals Nmbrs, voor snelle vergoeding.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor