Aandacht voor projecten

Maak projectadministratie eenvoudig 

Laat projectmanagement voor je werken en automatiseer je processen. Alle informatie over je projectadministratie, inclusief projecturen registratie, budget, planning en meer staat bij elkaar op 1 plek. Geef aandacht aan je projecten en zorg voor overzicht voor je medewerkers. Elk project staat gelijk aan een tijdelijke activiteit met een reeks taken die leiden tot een doel. De uitvoering wordt bepaald door de tijd, mensen en middelen. Krijg grip op je projecten en optimaliseer met de inzichten uit het systeem.
Image
Image
Image
 

Uren verantwoorden voor projecten 

Projecturenregistratie maakt inzichtelijk hoeveel tijd je besteedt aan activiteiten. Uren verantwoorden leidt daardoor tot betere inschattingen voor toekomstige projecten. Het registreren, beoordelen en accorderen van projecturen is zo gedaan met een oplossing voor projectmanagement. Zo heb je direct overzicht in projecturen en projectactiviteiten. 

 

Budgettering en planning  

Budget en financiën zijn de belangrijkste onderdelen van projectmanagement. Budgettering op projecten, activiteiten of medewerkers regel je met Yoobi. Hiermee monitor je ook direct de resultaten. Zo krijg je grip op je kosten per project. Daarnaast is de planning op korte en lange termijn een belangrijk onderdeel van je projectadministratie. Maak je deadlines en taken inzichtelijk en behaal je doelen. 

 

Deelprojecten voor meer inzicht 

Complexe of grote projecten vragen om overzicht. Projectmanagement met Yoobi maakt het eenvoudig en biedt ruimte voor deelprojecten. Alle deelprojecten worden zelfstandig uitgevoerd en vormen samen 1 geheel. Volg eenvoudig je deelprojecten en alle bijbehorende details voor een compleet overzicht.