Koppelingen

Koppel met Mollie en laat je klanten moeiteloos betalen

Koppel met Mollie en zorg voor een naadloos betaalproces. Ideaal voor je klanten én voor jou. Ontdek alles over de Mollie koppeling in dit blog. 

Wist je dat het mogelijk is om jouw Yoobi facturatiemodule uit te breiden met een Mollie koppeling. Door Mollie te koppelen aan je facturatiesysteem laat je klanten betalen op een manier die niet alleen bij hun, maar ook bij jou past.  

Hoe werkt Mollie? 

Mollie is een payment service provider. Dit houdt in dat Mollie ervoor zorgt dat jouw facturen moeiteloos betaald worden. Met deze koppeling kies je zelf op welke manier je klanten laat betalen. 
Kies voor automatische incasso, iDeal, credit card, after pay of 1 van de vele andere mogelijkheden. Mollie is een wereldwijd platform en hierdoor ben je niet gebonden aan, bijvoorbeeld, alleen Nederlandse banken. 

Gemak met de Mollie koppeling 

Door te werken met de Mollie koppeling kies je voor gemak voor zowel jezelf als voor de klant. Welke betaalmethode je ook kiest, het gaat snel & eenvoudig.  

Voeg een betaallink of QR code toe aan je facturen waarmee je klant eenvoudig betaalt via iDeal. Doordat het zo eenvoudig is om te betalen worden facturen veelal sneller betaald.  

Wil je het je klanten nog makkelijker maken? Kies er dan voor om automatisch te laten incasseren met Mollie. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in bulk abonnementen factureert. Zo heeft de klant er helemaal geen omkijken meer naar en ontvang jij snel je geld.  

Transparante kosten 

Om gebruik te maken van Mollie heb je de Mollie koppeling via Yoobi en een account via Mollie nodig. Een account aanmaken bij Mollie is zo gebeurd.De koppeling regel je via ons.  

Voor Mollie betaal je geen maandelijkse kosten. Je betaalt een transparant bedrag per geslaagde transactie. Zo betaal je voor een automatische incasso €0,25 en voor een iDeal transactie €0,29.  

Meer weten? 

Wil je meer weten over deze koppeling? Neem dan gerust contact met ons op via sales@yoobi.nl of neem een kijkje op onze uitgebreide supportpagina voor meer informatie over de Mollie koppeling. 

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor