Klantcase

Admon houdt de administratie moeiteloos op orde met Yoobi

Bedrijf
Admon
Aantal gebruikers
1
Bedrijfstak
Accountancy

Voor administratiekantoor Admon is Yoobi dé perfecte oplossing. Door de boekhoudkoppeling en gebruiksvriendelijkheid van de facturatiesoftware boekt Moniek Pauli veel tijdswinst. De keuze om Excel achter zich te laten was snel gemaakt.

Sinds de zomer van 2020 werkt Moniek Pauli van Admon, naar volle tevredenheid, met de software van Yoobi. Voor haar is dit de perfecte oplossing om haar administratie moeiteloos op orde te houden. We vroegen haar waarom ze heeft gekozen voor urenregistratie en facturatiesoftware én wat de voordelen zijn om met onze software te werken.

Klein kantoor met grote ervaring
Wanneer je kiest voor Admon dan kies je voor een klein kantoor met grote ervaring op het gebied van financiële administratie en salarisverwerking. Moniek werkt al meer dan 25 jaar in het vak en heeft een, binnen de branche, unieke werkwijze. Ze blijft ver weg van niet transparante facturen en werkt met haar klanten samen op een manier die bij de klant past. Dit kan vanuit haar kantoor of vanuit een werkplek bij klanten op kantoor. Ze maakt vooraf duidelijke afspraken over de werkzaamheden zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

Van Excel naar een softwarepakket

Voordat Moniek aan de slag ging met urenregistratie en facturatie van Yoobi maakte ze facturen in Excel. Dit had ze goed op orde met macro’s en andere handige trucjes maar er was zeker ruimte voor verbetering. Voor de urenregistratie werkte ze met een ander pakket.

Via een bedrijf in haar netwerk kwam ze in aanraking en deed zij ervaring op met de software van Yoobi. Dit bedrijf maakte destijds al voor zo’n 100 man gebruik van urenregistratie en facturatie. Dit beviel haar zo goed dat ze al snel de keuze maakte om voor haar eigen kantoor met dezelfde modules aan de slag te gaan.


Boekhoudkoppeling doorslaggevend
Doorslaggevend in de keuze voor Yoobi was de boekhoudkoppeling met Visma CASH. Moniek ervaart dat deze bi-directionele koppeling zo goed is dat ze geen tijd meer kwijt is aan het boeken van facturen. Meerwaarde is zeker ook dat de debiteuren kant goed bijgehouden wordt. De betaalstatus is in zowel Yoobi als Visma CASH altijd up-to-date.


Facturatieproces moeiteloos op orde
Voor Moniek is het grootste voordeel dat ze moeiteloos factureert. Voor Admon heeft Moniek de facturatiemodule uitgebreid met producten & abonnementen. Dit past perfect bij haar werkwijze want op deze manier factureert ze in een handomdraai op een transparante manier alle diensten die ze haar klanten biedt.


In Yoobi heeft ze haar abonnementen verwerkt, deze factureert ze maandelijks met 1 druk op de knop. Daarnaast is het met Yoobi mogelijk om ook losse onderdelen te factureren als een product. Denk hierbij aan kosten die ze 1 op 1 door factureert voor het softwarepakket waar ze voor klanten mee werkt, zoals bijvoorbeeld een werkgeversportaal voor de salarisverwerking.


Urenregistratie ondersteunend bij het facturatieproces
Omdat Moniek daarnaast ook op uurbasis werkt is de urenregistratie ondersteunend in het facturatieproces. Door haar uren zorgvuldig te registreren factureert ze deze transparant en 100% kloppend aan haar klanten. Wanneer nodig registreert Moniek haar uren in de App, hierdoor is de kans een stuk kleiner dat ze dit later vergeet.


Ook geschikt voor grotere kantoren
Moniek werkt dan weliswaar als klein kantoor met onze software, maar ze ziet zeker ook veel potentie voor grotere administratiekantoren.

Het urenregistratie stuk biedt inzicht voor grotere kantoren, met 1 druk op de knop draai je een rapport uit waarmee je ziet hoe declarabel een medewerker is. Hierdoor krijg je meer grip én meer efficiëntie in je werkprocessen. Factureer je daarnaast ook nog met Yoobi dan boek je flinke tijdswinst.

Bedenk wat je belangrijk vindt

Moniek heeft voor Admon geen andere softwareleveranciers getest, ze had immers al goede ervaringen met Yoobi. Maar hoe had ze dit traject aangevlogen zonder de voorkennis die ze had vanuit het werk bij haar opdrachtgever?

Dan zou ik vooral zeggen, bedenk wat je écht belangrijk vindt in een softwarepakket en let hierbij vooral ook op de koppelingen. Hiermee wordt je werk een stuk eenvoudiger. Vraag daarnaast zeker ook wat andere kantoren gebruiken, hier komen vaak ook waardevolle tips uit.

Past Yoobi bij jouw administratiekantoor?

Benieuwd naar de manier waarop onze software de processen binnen jouw kantoor optimaliseert? Onze specialisten laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Plan een vrijblijvende demo of vraag een proefversie aan en ontdek het zelf.

Klantcases

Lees meer klantcases

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor