Klantcase

Hoe Regiekr8 met Yoobi zorgt voor efficiënte processen

Bedrijf
Regiekr8
Aantal gebruikers
33
Bedrijfstak
Zakelijke dienstverlening

Regiekr8 koos begin zomer 2020 voor Yoobi. Wij spraken met Gertjan de Vogel over de eerste bevindingen van het werken met Yoobi.

Regiekr8 is een sociale onderneming die werkt voor gemeenten en onderwijs binnen de thema's sport, cultuur, gezonde leefstijl, verenigingen en inclusiviteit. Hierbinnen werken zij aan een kansrijke brede leer- en leefomgeving.

Zij geven uitvoering aan bewegingsonderwijs, bewegend leren, sociale vormingstrajecten, sport-BSO, verandertrajecten in het kader van kindcentra, de meldcode en faciliteren het onderwijs in het kader van leertijdverlenging (naschools). Dit doen zij op basis van vertrouwen, betrokkenheid en met heel veel plezier.

Aan het begin van de zomer koos Regiekr8 voor Yoobi. We spraken met Gertjan de Vogel over zijn eerste ervaringen met Yoobi.

Vooruitgang voor medewerkers
Regiekr8 had al veel geautomatiseerd in een vergelijkbaar softwarepakket maar zag nog ruimte voor verbetering, met name in de timesheet van het personeel. Gertjan was vanuit een voorgaande werkgever bekend met Yoobi.  

Ik wist dat het een fijn en makkelijk werkbaar systeem was als het gaat om het managen van uren. Het is ideaal dat je vanuit het urendeel direct een rooster kan plannen.

Met Yoobi kunnen de gymdocenten van Regiekr8 makkelijk hun rooster inzien en eventuele overuren registreren, het is daarom vooral voor de medewerkers een flinke vooruitgang.  

Wat voor Gertjan vooral aantrekkelijk was, is dat de instapprijs voor Yoobi per gebruiker lager was dan bij het voorgaande softwarepakket.  

Voor een interessante investering kan ik al mijn gymdocenten in Yoobi plaatsen en zo heb je in een minimale tijd een maximaal effect en rendement, ook is de koppeling met de loonadministratie een gunstige bijkomstigheid.

Gestroomlijnde processen
Voor de overstap naar Yoobi waren een aantal dingen in losse systemen ondergebracht. Met de komst van Yoobi is het hele proces van uren, verlof, facturatie en CRM gestroomlijnd. Zeker ook met de koppelingen voor de boekhouding en loonadministratie.  

Het is een systeem dat eenvoudig, snel, overzichtelijk werkt, het geeft grip op je business van A tot Z.

Volledig over naar Yoobi
Regiekr8 koos begin juni voor een aantal Yoobi modules (uren, verlof, planning, facturatie, CRM en twee koppelingen). Gedurende de zomermaanden is er hard gewerkt aan de inrichting van Yoobi samen met onze consultant en supportafdeling en inmiddels draait alles op volle toeren.  

Tijdens het implementatietraject werden we extreem goed ondersteund vanuit support en de consultant, als er vragen waren kregen we snel en goed antwoord.

Draaien aan knoppen
Het is enorm belangrijk voor Gertjan dat hij overzicht heeft in wat er binnen het bedrijf gebeurt. Door de boekhoudkoppeling met Twinfield wordt er veel inzicht gecreëerd. Je haalt er cijfers en gegevens uit en daardoor kan je draaien aan knoppen.  

Het is door de grip op het uren management niet nodig meer om achteraf te verantwoorden, het is aan de voorkant immers goed georganiseerd. Alle medewerkers krijgen instructies over de werkwijze. Zo blijft alles lopen als een trein.  

Voordelen
Voorheen werkte Gertjan al met facturatie software maar toch is ook hier een verbetering in zichtbaar. Zo heeft hij bijvoorbeeld meer grip op hoe de factuur er uit ziet. Ook is het fijn dat alles op klantniveau in de CRM-module verwerkt kan worden.  
Benieuwd?
Benieuwd wat Yoobi voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis, vrijblijvende demo.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor